Nej tak til statens salg af DONG til Goldman Sachs

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen Nej tak til statens salg af DONG til Goldman Sachs.

Appellen.dk

#501 DONG SPILLET - TRUSSELSBREVE - BILDERBERG

2014-01-23 23:14

Download dokument "DONG SPILLET - TRUSSELSBREV - FRA FOLKEAKTIE TIL FOLKEBEDRAG": http://www.sandhed.dk/Salg_af_DONG_til_Goldman_Sachs.pdf

Find mere oplysning uden filter via www.Sandhed.dk

Gæst

#502

2014-01-23 23:15

Lige som SuperBest flere gange har diskvalificeret sig selv som troværdig sælger af kød i lille Danmark, har Goldman Sachs diskvalificeret sig selv som troværdig investor i hele verden
michel

#503 Alt det, der ikke bliver sat spørgsmålstegn ved

2014-01-23 23:20

Jeg må indrømme at jeg bliver meget meget harm!

Udover at det på alle måder virker dybt kritisabelt at regeringen nu sælger ud af det statslige energiselskab på betænkelige vilkår til en dybt betændt køber, som ikke alene har helt andre interesser end de danske samfundsmæssige interesser i at have et fungerende, grønt orienteret energiselskab (jeg tror den indbyggede konflikt må have været dokumenteret mange mange gange før), så er det tilsyneladende sådan at topledelsen af DONG kan tjene enorme summer på dette salg.

Det undrer mig enormt, hvorfor den slags bonusordninger skal høre hjemme i et salg af et statsligt selskab? Er det fordi at det nu overgår til privat, og at logikken så er at man for at holde på den bedste ledelse skal forgylde dem? Altså de varetager jo den samme position som tidligere, så hvorfor skal de tjene stort på salget? Er det ikke sådan at salget skal gavne samfundet? Eller er vi stærkt på vej mod en tendens i retning af de 99% overfor den ene % der sidder med alle værdierne?

Og hvorfor er logikken egentlig at vilkårene for det bedste salg er hvad staten kan tjene her og nu? Hvor er de langsigtede perspektiver? Hvorfor skal det overhovedet sælges nu? Er der virkelig ikke alternative veje til at give DONG en saltvandsindsprøjtning, som ikke handler om at nogle få mennesker skal tjene stort på det, der tidligere var samfundets ejendom?

Jeg håber alle skriver under imod salget! Det er simpelthen under lavmålet, og jeg mister kun mere og mere respekt for vores regering (hvilket inkluderer de partier, der deltager) i disse dage!

Gæst

#504

2014-01-23 23:21

Lad os komme af med LøftebrudHelle og få Poul Nyrup Rasmussen tilbage som statsminister. Han var det væsentlig mere til at stole på OG betydelig mere fornuftig!

Gæst

#505

2014-01-23 23:22

Bjarne Corydong tager ikke sine ordre fra Danskerne som har valgt ham, men derimod fra hemmelige møder med folk fra hele verdenen, med en lovning om mere magt og bedre betalende position. Når alt kommer til alt, vil Bjarne skide jer allesammen et stykke, så længe han får hvad han har fået lovning på.
Peter Winther

#506 5 G&S "referencer"...

2014-01-23 23:23

Ref: http://finance.yahoo.com/blogs/talking-numbers/bove-goldman-sachs-top-5-scandals-180257065.html

Top Five Worst Goldman Sachs Scandals
5. Paying to play
Goldman VP Neil Morrison was charged by the SEC with having a hand in then-state treasurer Timothy Cahill’s independent bid for governor while trying to get bond business for Goldman Sachs. Morrison had previously worked for Cahill at the treasury. Ultimately, Morrison was fined $100,000 and barred from securities trading for five years.
4. The Muppet Show
When Goldman trader Greg Smith resigned, he took to print, accusing his former employer of losing its old culture. He said it was now full of “morally bankrupt” people who called clients “muppets” behind their backs.
3. Goldman’s Greek games
The Archimedes Screw was invented by the Greek mathematician to transfer water out of low-levels of water and into ditches. In the last decade, Goldman Sachs’ version transferred high levels of Greek debt to further dates, sinking the country into a huge financial ditch while trying to dodge EU budget oversight.
2. The fabulous financial fiasco
Goldman sold a lot of collateralized debt obligations (CDOs) such as mortgage-backed securities (MBSs) before the housing market collapse. One group of “synthetic CDOs” was sold to investors. What Goldman didn’t mention was the John Paulson’s fund had a role in picking the composition of those CDOs at a time it was shorting them. Goldman paid $550 million to settle charges related to it. Meanwhile, former Goldman mid-level trader Fabrice “Fabulous Fab” Tourre is currently on trial for his role in the case. Oh, and Paulson made over $1 billion during the housing market collapse.
1. Getting taxpayer money through AIG
When insurance giant AIG nearly went bust, one of the reasons it was bailed out by the US government was it was too big to fail. What was going to make them fail? All the credit default swaps (CDSs) sold to Goldman Sachs in case a counterparty’s credit declined. So, guess who got billions of dollars in the taxpayers’ bailout of AIG? Yep, Goldman Sachs.

Gæst

#507

2014-01-23 23:26

Stop dem nu . Holder ikke. Stop dem seriøst

Gæst

#508

2014-01-23 23:37

Under anden verdenskrig var Tyskernes store stunt, at slukke for El-Gas-Vand-Kloak om natten.
Al Dansk Infrastruktur (arvesølv) SKAL forblive dansk ejet.

Gæst

#509

2014-01-23 23:40

glem det, skal foblive dansk!

Gæst

#510

2014-01-23 23:41

Tilstrækkeligt mange danske foretagener er kommet under Amerikansk indflydelse, hvilket aldrig har haft nogen positiv effekt på forretningsgangen.

Gæst

#511

2014-01-23 23:43

Bjarne Corydon er så naiv, at han nærer blind tillid til Goldman Sachs. Han har meget at lære
endnu.
At han ikke vil lytte til Poul Nyrop Rasmussens
kritik, der ved hvad taler om, viser han træffer beslutninger hen over hovedet på ikke alene sine
men også på hele folketinget som jeg synes har krav på at få indsigt i de i den aftale som Corydon har forhandlet med Goldman Sachs.

Gæst

#512

2014-01-23 23:46

Det er Ganske forfærdeligt, hvis at Danskernes eget energi selskab ender med at blive styret af Goldman sachs, Det er et forfærdligt selskab, som udelukkende tænker i profit, og grøn energi indgår absolut ikke i deres planer, det kan i være 100% sikre på !
Hvis at man spørger en Amerikaner vil de fleste sige at Goldman Sachs, er en af de vigtigste grunde til den verdensomspændene økonomiske krise som menskeheden befinder sig i !!!
Endnu engang Svineri mod Danskerne, først alle de bank pakker som har gældsat os alle til op over begge øre, prø at tænke på at vi gav 24 milliarder til den Danske bank fordi at de var i en Så kaldt "krise" og året efter kunne AP møller hæve 7 milliarder kroner PGA sin store Aktie post i Den Dansk bank ! Danmark historiens største tyveri ved højlys dag, sagde Henrik sass Larsen...
Man kan ikke lade være med at spørge sig selv om det er samme som de er igang med nu, hvor de forærer VORES Danskernes arvesølv bort til et forfærdeligt selskab som Goldman Sachs ?
Jeg får nærmest kvalme ved tanken !!!
Sandhed.dk

#513 Bjarne Corydon tjener den overnationale elite

2014-01-23 23:48

Download dokument "DONG SPILLET - TRUSSELSBREV - FRA FOLKEAKTIE TIL FOLKEBEDRAG": http://www.sandhed.dk/Salg_af_DONG_til_Goldman_Sachs.pdf
Margit L.
Gæst

#514

2014-01-23 23:50

DONG er DANSK og skal forblive 100% DANSK!
Får amer. invest. foden inden for døren i et dansk firma, overtager de det inden for få år og flytter til et 3.land.
Firmaet i DK lukkes!


Gæst

#515

2014-01-23 23:50

Tror definitionen af en socialdemokrat hvis skal ændres i opslagsværkerne...:-(

Gæst

#516

2014-01-23 23:51

Goldman Sachs har ikke hjertet med i købet , de er kun en iskold pengemaskine
politikerlede

#517 Dong

2014-01-23 23:57

Denne kæmpe skulle aldrig have været dannet. Vi havde været bedre stillet med vores 5 små forsynings virksomheder inden sammenlægningen i 2006. Nu kan vi se hvad det er politikkerne vil, med vores alles fælles værdier i fremtiden. Sammenlægninger til mastodonter må for alt i verden ikke ske mere, det ender med at kapitalfonde overtager det hele.
Morten Milfeldt

#518 Goldman Sachs som medejer af Dong

2014-01-24 00:03

Staten har indtægter (30 mia i 2011/25 mia i 2012) i Nordsøen i gas- og olieproduktionen - nok til at vi kan finansiere etableringen af egne vindmølleparker. Logisk at direktionen i Dong er tilhænger af salget af en aktiepost til Goldman Sachs - sidstnævntes vetoret mod fyringer i direktionen betyder netop, at direktionen aldrig kan fyres, blot de følger Goldman Sachs i ét og alt. Bjarne Corydon har aldrig gennemført den slags internationale handler før - det har Goldman Sachs. Men Bjarne Corydon er for dårlig en sportsmand til at erkende sin manglende viden og erfaring med sådanne handler - derfor bliver han kontrær og forsøger at udvise en "ekspertise" i bedrevidenhed og arrogance - en ekspertise han i virkeligheden ikke har. Han glemmer helt, har repræsenterer det danske folk som valgt folketingsmedlem og udpeget minister.
venlig hilsen Morten Milfeldt

Gæst

#519

2014-01-24 00:08

Super super godt og vigtigt intiativ - næste skridt må være kasserollerne foran Christiansborg. Skal privatprofiterende banditter i habitter kontrollere dansk energisektor - ærlig talt.

Gæst

#520

2014-01-24 00:09

De er blodsuger og Helle Thorning er med i Bilderberg og er i en pakt hvor hun skal sige ja. Goldmansachs har ødelagt Grækenland totalt og folk skal vide hvem stod bag Grækenlands skandale med deres økonomi. Nu er det danskernes tur vent og se om nogle år, de vil ødelægge økonomien totalt i DK. De vil gøre det på en meget snu Zion måde. Pas på løven går rundt derude!!!!

Gæst

#521

2014-01-24 00:29

Selvfølgelig kan vi som stat/land selv indskyde de nødvendige midler i DONG - og hermed sikre at milliarder af skattekroner ikke ender som skatteunddraget "bonus".

Vi kæmper mod skatteundragelse, og bør være klar til at sige nej til tilbud hvor risiko for snyd og unddragelse er indlysende for stort.

Og i mine øjne er det absolut en socialdemokratisk politik selv at investere i alternativ energi og energiforsyning i det hele taget. Selvfølgelig, hvis man via private investeringer kan forene etik og målsætning, så kan vi vælge at lade private investere. Men det må ikke være profitten alene der styrer.
Norges oliepolitik er godt eksempel på statsstyret investering. DONG er faktisk også et fint eksempel på statsstyret selskab som er succesfuld.
Drop værste eksempel på ren profitstyret investeringsvirksomhed, som i den grad har bevist at det er rent profitstyret, og som sætter vores lands etik, skattepolitik, og moral over styr.

Gæst

#522

2014-01-24 00:36

Jeg skriver under da jeg ikke vil støtte et foretagende der iflg. Folkekirkens nødhjælp er ansvarlig for klyngebomber
Flemming

#523 Re:

2014-01-24 00:36

#520: -

Kan ikke siges bedre !  zionisme i en nøddeskal, Men men, masserne ved det desværre ikke, (trist)


Gæst

#524

2014-01-24 00:40

Kan ikke se det er til danskernes fordel at sælge DONG til et firma, som har så plettet et ry, som blandt andet var med til at skjule Grækenlands gæld for offentligheden.

Gæst

#525

2014-01-24 00:40

Den Zionistiske løve, er sulten og Dong og Danskerme er byttet !