Danmarkudafeu

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen Danmarkudafeu.


Gæst

#1

2016-03-08 18:57

Fordi det er nogle totalt hjernedøde politikere som sidder i EU OG DELER PENGE UD TIL ET LAND SOM TYRKIET DET SENDER PENGE TIL ISIS I SYRIEN OG NU VIL EU GIVE TYRKIET VISUM TIL EU OG LOVER DEM MEDLEMSKAB
henriette hansen
Underskriftindsamleren

#2 Re:

2016-03-09 07:05

#1: -  

 Netop - og det er her, det begynder at blive farligt for Danmark ! At der pludseligt vælter endnu flere mennesker ind, som vi ingen chance har for at vide, hvem er. Der skal mere, bedre og større kontrol med, hvem det er, vi lukker ind i Danmark.

Og vi skal have mulighed for at sende dem væk eller hjem igen - med det samme.


Gæst

#3

2016-03-09 20:06

Giver da sig selv... EU har kun bragt dårligt med sig og nu den da helt gal...det ødelægger Danmark totalt. Specielt med den regering vi har, føj for den lede siger jeg !!!

Gæst

#4

2016-03-09 21:07

Ikke flere imigranter

Gæst

#5

2016-03-09 22:01

Nu må regeringen sku vågne op , vi skal ud af EU og helst idag end imorgen


Gæst

#6 Man gør ingenting ved at blive hjemme,

2016-03-09 22:45

Lørdag d. 19. marts kl. 13-15
Mødested: Kruså, Flensborgvej 13B, (ved p-pladsen foran Bingohallen)

Vi er mange helt almindelige danske borgere, der er rigtig bange for den udvikling, der sker lige nu. Folk vandrer direkte ind i vores land, uden vi ved hvem de er og hvad de vil her.
Allerede nu siger de fleste af kommunerne, at det vil sprænge deres budget at sørge for migranterne. Hvad sker der så, når der kommer familiesammenføring?
Der skal foregå en sortering ved grænsen, så bekvemmelighedsflygtningene kan blive i det sikre land Tyskland. Så må det være op til dem at sende dem videre tilbage.
Så kom og vær med til at støtte initiativet til at vække vores politikere. Man gør ingenting ved at blive hjemme, så vær med til at gøre en forskel.
Det gælder om at være så mange som muligt, så invitér alle dem du kender og alle dem du ikke kender. Stå f.eks. i et indkøbscenter og del ud eller hvis det er på landet din lokale landhandel.

FOR DANMARKS FRIHED OG FREMTID

Demonstrationen er lovlig og anmeldt til politiet. Vi går en tur til grænsen og tilbage igen og synger nationalsange. Medbring gerne dannebrogsflag og fakler. Der vil blive afholdt taler.


Gæst

#7

2016-05-09 13:13

Selv Dalai Lama har skrevet om, at denne Folkevandring VIL ende med, at den etniske befolkning OS. bliver fordrevet, vore politikere VIL ikke se dette på grund af Politisk Korrekthed. Især de Rød- Radikale politikere er faktaresistente og Virkelighedsfornægtende. Imamer i Danmark gør endda INGE hemmelighed af at de ønsker en verdensomspændende Islamisk stat, hvor Sharia - loven SKAL gælde, vore politikere lader hånt om dette. EU. er blevet en uhåndterlig og udemokratisk mastodont, hvor Frau Merkel er enevældig diktator, hendes regime er totalitært og statisk og minder om det gamle DDR.

Gæst

#8

2016-06-24 18:14

Fordi EU er ikke andet end et stort diktatursystem, til at skræmme os. Håber det bedste og krydser fingre for England efter deres fantastiske valg. Det er nu vi i Danmark skal trække i mandebukserne og gøre det samme som England og giv Bruxelles fingeren, som et solidarisk skulderklap til britterne.

Gæst

#9 Re: Det er en af mange grunde til at droppe det eu diktatur.

2016-06-24 18:16

#1: -