Forbyd sokker i sandalerne!

Jeg som dansker er efterhånden træt af at være vidne til, hvordan vores ellers så “frie land” skubber diverse religioner, nyankomne borger, mm. væk fra dette land.

Politiet har ikke resourcer nok til at komme ved indbrud, medmindre der er ydet fysisk vold. Er den fysiske vold ydet af bopælspersonen, så er det bopælspersonen, der bøder for dette. Selvom det er selvforsvar.

Trods sådan en sag, så er det nu vedtaget, at burka og niqab er blevet ulovligt at bære! EN HELT ALMNINDELIG BEDKLÆDNING for en HELT ALMINDELIG TRO!

Ser man en burka-/niqabbærende, skal man ringe til politiet, for det er jo slemt!

Hvad med skimaske, halstørklæde, huer, mm. i kulden? Hvad er forskellen? Tildækning er tildækning.

Jeg går ind for ligestilling. Skal man fratages traditionel beklædning, så gælder det for ALLE! Ikke kun burka-/niqabbærende, men også de danske “sokker i sandaler”-bærende!

Støtter du også op om ligestilling?

Så skriv under her og lad os få en lov om, det er ulovligt at iføre sig sokker i sandalerne, som det nu er blevet ulovligt at bære burka og niqab!


Michell Telling Finderup    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling


ELLER

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort på vores side. Forfatteren af indsamlingen vil dog kunne se alle informationerne, som du har oplyst på denne formular.

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.
Facebook