BEVAR den gamle Paarup skole

52075981_10155972081855069_43525589419687936_o.jpgVi har et stort ønske om at bevare den gamle Paarup skole. Vi vil renovere den, men bevare den gamle byggestil, ligesom vi har gjort med det gamle forsamlingshus, nu Sundheds-huset.dk Vi har fået henvendelse fra 2 læger, som ønsker at have praksis ved Sundheds-huset.dk i Odense NV. Vi er desværre efter flere års forhandlinger med kommunen om køb og udvidelse af Sundheds-huset.dk over i den gamle Paarup skole, blevet afvist med et ønske om i stedet at nedrive de flotte gamle bygninger, som er en af grundstenene i lokalområdet. Vi håber derfor, at i vil være med til at synliggøre ønsket om en læge til området og ikke mindst bevare de flotte gamle bygninger.

Med venlig hilsen Morten og Sanne Allround Byg.


Sundheds-huset og Allround Byg    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Sundheds-huset og Allround Byg tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Facebook