Ændre 4 uger virksomhedspraktik tilbage til 8 uger

Pr. 1 Januar 2020, har man lavet virksomhedspraktik reglerne om til kun at være 4 uger, uden mulighed for forlængelse. Dette giver ingen mening, da praktikanten kun lige kan nå at blive sat ind i virksomheden, hvorefter denne skal forlade stedet igen. På samme tid har virksomheden ikke mulighed for at kunne vurdere en medarbejder på kun 4 uger.

Dette har konsekvenser for begge parter og konceptet med virksomhedspraktik har mistet sin værdi. Dette er virkelig ærgeligt, da det ellers er en fremragende måde, med lav risici for begge parter, at finde ud af om medarbejderen passer ind og om denne kan få et job efter perioden.

Jeg har oprettet denne underskriftsindsamling, da jeg på nuværende tidspunkt selv er i virksomhedspraktik og tydeligt kan mærke effekten. Jeg har efter 3 uger endelig fået godt styr på det meste og nu skal jeg til at sige farvel. Hvis man i det mindste kunne få løntilskud uden at skulle have været ledig i 6 måneder, ville dette ikke være et lige så stort problem, men siden dette ikke er en mulighed, bliver hele situation meget firkantet og kommer til at have konsekvenser for mange mennesker.

Jeg håber beskrivelsen giver mening og at du vil hjælpe mig med at få dette budskab ud til Christiansborg.

På forhånd tak!

 

Thomas Streubel

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Thomas Streubel tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook