Respekter lokalplanerne i Danmark

Kontakt forfatteren af dette andragende

Ny lokalplan skal tilvejebringes

2021-12-17 09:24:27

Her følger en kort opdatering, idet sagen den 15. december 2021 blev behandlet på kommunalbestyrelsesmødet i Holbæk Kommune.

John Harpøth, Dansk Folkeparti, havde fremsat forslag om nedlæggelse af et § 14-forbud mod byggeriet. Dette blev forinden flittigt drøftet og debateret, og det endte med, at forslaget om et § 14-forbud blev ændret til et forslag om, at der skal udarbejdes en ny lokalplan for Arnakke, der tilgodeser såvel udvikling som miljø:

Alle partier stiller følgende ændringsforslag:

”Idet det lægges til grund, at lokalplanlægning gennemføres under hensyntagen til det nuværende miljø, foreslår alle partier, at der udarbejdes en ny lokalplan for området i Arnakke til erstatning for den nugældende lokalplan. Den nye lokalplan skal både tilgodese kommunens bestræbelser på at styrke inddragelsen af lokalområderne og fremme realiseringen af boligstrategien ved at fastholde muligheden for etablering af forskellige typer af boliger i området uden at medføre en ændring i det bestående miljø. Sagen sendes til behandling i det kommende Udvalg for Plan, Bolig og Lokal Udvikling”.

Ændringsforslaget godkendt.

Vi hilser beslutningen velkommen og ser frem til en åben og konstruktiv dialog omkring udviklingen af vort lokalsamfund.

Tusind tak for jeres støtte.

Læs evt. mere på sandbakkevej.dk.


Beboere i Arnakke og Sandbakkevej.dk



Del denne underskriftsindsamling

Hjælp med at skaffe flere underskrifter til denne indsamling

Hvordan promoverer man en underskriftsindsamling?

  • Del andragendet på din Facebook-væg og i grupper relateret til emnet.
  • Kontakt dine venner
    1. Skriv en besked, hvor du forklarer hvorfor du har skrevet under på denne underskriftindsamling, da folk vil være mere tilbøjelige til at skrive under, hvis de forstår, hvor vigtigt et emne det er.
    2. Kopier og indsæt webadressen for din underskriftindsamling i din besked.
    3. Send beskeden vha. e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram and LinkedIn.



Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...