Bevar klubben på Holme Vestergaard,

Kontakt forfatteren af dette andragende

Det lykkedes..,.1000 tak for jeres underskrifter

2019-03-27 18:55:51

Kære borger med interesse for Holme Vestergård,

I den seneste tid har vi i Børn og Unge modtaget flere henvendelser med ønske om at videreføre klubben Holme Vestergård på den nuværende placering. Jeg vil gerne hermed kvittere for jeres henvendelser og positive interesse for vores klubtilbud.

Grundlæggende er min holdning, at lokalefællesskaber mellem klubber og skoler skal give mening lokalt. Vi skal give fritidspædagogikken gode rammer og derfor tænke os grundigt om, når der etableres lokalefællesskaber mellem klub og skole. Når det er sagt, har byrådet besluttet, at vi skal søge at finde besparelser ved lokaleoptimering.

Derfor har Børn og Unge været ved at se på mulighederne for at lave lokalefællesskab mellem de klubber og skoler, som i dag ligger fysisk adskilt. I den proces er der også set på fritidstilbuddene i Holme, ligesom jeg sidste uge var på besøg i klubben, for at høre mere om tilbuddet.

På den baggrund samt på baggrund af de tilkendegivelser der er kommet fra lokalområdet, har jeg besluttet, at klubben Holme Vestergård ikke skal have lokalefællesskab med Holme Skole.

Baggrunden for min beslutning er, at klubben Holme-Vestergård er et særligt klubtilbud med nogle unikke faciliteter, som borgerne i området er glade for, og som jeg mener er godt tilbud til børnene og de unge i Holme.


Med venlig hilsen

Thomas Medom
Rådmand


Mette Kusk



Del denne underskriftsindsamling

Hjælp med at skaffe flere underskrifter til denne indsamling

Hvordan promoverer man en underskriftsindsamling?

  • Del andragendet på din Facebook-væg og i grupper relateret til emnet.
  • Kontakt dine venner
    1. Skriv en besked, hvor du forklarer hvorfor du har skrevet under på denne underskriftindsamling, da folk vil være mere tilbøjelige til at skrive under, hvis de forstår, hvor vigtigt et emne det er.
    2. Kopier og indsæt webadressen for din underskriftindsamling i din besked.
    3. Send beskeden vha. e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram and LinkedIn.