Fibernet på Læssøegade

Kontakt forfatteren af dette andragende

Afgørelse

2018-08-07 19:38:40

Hej alle,

Beklager den LANGE ventetid ift. "nyt" omkring Fibernet på Læssøegade.

Jeg har arbejdet i kulissen og snakket utallige gange med Energi Fyn omkring projektet som i første omgang, på trods af 15 underskrifter samt interesse fra hele opgange eksklusiv, blev afvist med den vage begrundelse "...at de ikke ønskede konflikt med Glenten"! Et stort hurra for udbud/efterspørgsel og sund konkurrence..

Efter et større pres herfra lykkedes det mig at få et tilbud på min egen opgang i Læssøegade 8 samt en hel opgang på Istedvænget, men altså ikke hele vejen.

Jeg ser det, med egoistiske øjne, som en lille sejr og et lille skridt på vejen til målet. Selvom det langt fra er tilfredsstillende for Jer alle.

Min største opfordring, selvom det kræver lidt energi og tid, går på at I (i hver Jeres opgang/hus) får sat pres på Energi Fyn. Evt. bruger ovenstående oplysning som et argument for at I også vil have Fibernet til Jeres hus/opgang.

Jeg kan meddele at der lige uden for Friluftslageret (tæt på Læssøegade 8) er nedgravet en fiberbrøn allerede. Dvs. det rent teknisk ER muligt at få fiber på vejstykket. Det kræver blot at de graver ind til Jeres hus/opgang. Et mindre stykke arbejde nu da brønden altså er etableret.

Held og lykke!

 

Joachim Schødts


Joachim Schødts



Del denne underskriftsindsamling

Hjælp med at skaffe flere underskrifter til denne indsamling

Hvordan promoverer man en underskriftsindsamling?

  • Del andragendet på din Facebook-væg og i grupper relateret til emnet.
  • Kontakt dine venner
    1. Skriv en besked, hvor du forklarer hvorfor du har skrevet under på denne underskriftindsamling, da folk vil være mere tilbøjelige til at skrive under, hvis de forstår, hvor vigtigt et emne det er.
    2. Kopier og indsæt webadressen for din underskriftindsamling i din besked.
    3. Send beskeden vha. e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram and LinkedIn.