Stop Solrød Biogas A/S ulovlige affaldsudbringning i Faxe kommune!

Kontakt forfatteren af dette andragende

Mailadresser!

2015-12-08 15:34:59

Hej underskrivere!

Jeg vil gerne anmode dem af jer der vil på min direkte mailliste sende mig en mail (selvfølgelig) fra den adrese der skal med og angive "biogasaffald" i "emne" og navn og by i "brødteksten"

Dem der ejer dette site vil ikke ud med jeres mailadresser, min fejl jeg ikke havde tjekket det inden denne side gik i luften, sorry!

Tak


underskrift@folmann.info

Solrød Biogas på dagsordnen i Faxe kommune 10. december 2015 kl. 18:30

2015-12-04 15:57:29

Punkt 236 Sagsfremstilling

Byrådsmedlem Steen Petersen (DF) har fremsendt følgende forslag:

"Borgmesteren redegør for, hvordan Faxe kommune vil behandle den mail om Solrød Biogas' årlige affaldsdeponering her i kommunen, som Lars Folmann den 28. november sendte til Byrådet".

http://www.faxekommune.dk/sag/byraadet-10-12-2015-dagsorden#Punkt7599/

Dette er "kun" et lille punkt under "meddelelser" på dagsorden og bliver næppe sagsbehandlet ret meget andet, end at spørgsmålet bliver sendt til Teknik og Miljø udvalget som så skal følge op på næste byrådsmøde.

Så måske ingen idé at troppe op for så lidt vedr. bioaffald. Jeg skal nok fremsende vores underskrifter på den ene eller anden måde.

Hvis du vil se mødet "live" kan du gøre det her https://faxe.kommune-tv.dk/

Tak for interessen!

Herunder min mail til Faxe byråd:

Kære Kommunalbestyrelse!  

Jeg skriver til jer da jeg som borger er blevet bekymret for at sagsbehandlingen af Solrød Biogas A/S 80.000 tons årlige affaldsopbevaring  i Faxe kommune sker på et ulovligt og uærligt grundlag!  

Jeg har som borger rettet telefonisk og skriftlig henvendelse til Natur og Miljø i Faxe kommune og udtrykt min bekymring i sagen, da jeg mener at alle 11 affalds-sites skulle have været sagsbehandlet som et ”projekt” for at overholde gældende lovgivning i henhold til VVM Bekendtgørelsen.

De oplyste mig at de ikke blev behandlet samtidigt fordi de ”ikke er kommet ind samlet og derfor er behandlet løbende” og dette udsagn var da også at læse i DAGBLADET d. 25-11-2015 (artikel vedhæftet).  

Jeg er nu blevet bekendt med at dette udsagn må være usandt, da jeg via Internettet er kommet i besiddelse af dokumentation (vedhæftet) der viser at Natur og Miljø siden senest 9 juli 2015 har været klar over at der var tale om 11 affalds-sites  og de individuelle ansøgninger således skulle have behandlet dem under et.

Udsagnet i dagbladet bekræfter jo at dette ville være sket hvis de var kommet ind samlet.  

Jeg er som borger meget bekymret og skuffet over administrationen i Faxe kommune og anmoder at kommunalbestyrelsen undersøger hvad der er ”op og ned” i denne sag og at al nuværende sagsbehandling vedrørende Solrød Biogas A/S affaldsopbevaring i Faxe (og Ringsted) kommune indstilles og genoptages på et lovligt grundlag!

  Derudover vil jeg anmode jer at i retter henvendelse til Natur og Miljøklagenævnet og får iværksat at de borgere der har indbetalt klagegebyr, øjeblikkeligt får disse penge retur så de kan anvendes på julegaver til børnene i stedet!                                         

Venlig hilsen

Lars Folmann


underskrift@folmann.info



Del denne underskriftsindsamling

Hjælp med at skaffe flere underskrifter til denne indsamling

Hvordan promoverer man en underskriftsindsamling?

  • Del andragendet på din Facebook-væg og i grupper relateret til emnet.
  • Kontakt dine venner
    1. Skriv en besked, hvor du forklarer hvorfor du har skrevet under på denne underskriftindsamling, da folk vil være mere tilbøjelige til at skrive under, hvis de forstår, hvor vigtigt et emne det er.
    2. Kopier og indsæt webadressen for din underskriftindsamling i din besked.
    3. Send beskeden vha. e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram and LinkedIn.