Stop opførelse af transformerstation tæt på beboelser

  1. Nu er der forslag om, at opføre fase nr 1 af et transformeranlæg i nærheden af vuggestuen samt helt ind på folks matrikler.
    Disse folk lever i forvejen med støjscener og lysforurening fra  Alex Andersen Ølund og andre fra det nye transportcenter i Odense SV.
  2. Lys om natten behøves ikke i forvejen i boligerne, det klarer Alex Andersen Ølund og co. Ingen af de berørte var med i høringen om anlæggelse af det nye transportcenter.
  3. Konstant brummen med infra støj, som vækker en om natten. Især om vinteren, hvor lastbilerne kører i tomgang.
  4. Nogen vil ikke gøre noget, for at begrænse yderligere støj fra transportcenteret, for hvis transformeranlægget kommer, ja så kan transportcentret ikke udvides.
  5. Hvorfor anlægges transformeranlægget ikke parallelt med motorvejen og den nye linjeføring af højhastighedsjernbanen over fyn. Arealet ligger ligger vest for Ravnebjerggyden ude før spedsbjegvej, der bor ingen der.
  6. billeder kan desværre ikke uploades,men har af lysforurening udenfor, af lys i et vest vendt soveværelses vindue monteret med mørklægningsgardiner altså direkte væk fra lys og støjforureniner, men alle kan fås ved kontakt på ksve@mail.dk 

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Kurt Sveistrup tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...