Stop minkavl i Danmark

Opdatering: 24-02-2021

Med Covid-19 og truslen fra nye mutationer blev der igangsat en aflivningsprocess, som kostede op mod ca. 17 mio. dyr livet. Disse dyr er nu aflivet, men nye kræfter (Danske Mink) forsøger at genetablere dette såkaldte erhverv igen med Louise Simonsen i spidsen.

Denne underskriftsindsamling har ét formål, og det er at igangsætte en permanent afvikling af minkavl i Danmark, da pelsavl dels strider mod basal etik, og dels fastholder dyrene i en kummerlig eksistens.

Det kan ikke passe at en moderne velfærdsstat som Danmark, accepterer de unaturlige og stressende livsforhold, som dyrene lever under, fordi det bidrager til velfærdsstatens udgifter.

Mink er rovdyr, som tvinges til at leve i små bure, hvor de udsættes for høj stress, og fratages muligheden for at udleve deres naturlige instinkter i deres territorier i og omkring vandmiljøer. Minkens føde består primært af fisk, fugle små pattedyr, krebs og lignende, og er oprindeligt importeret fra USA for at indgå i den europæiske pelsavl. 

Danmark var tidligere verdens største producent af minkskind, og der blev produceret ca. 12-13 mio. pelse per år - dette vanvid truer nu med at opstå i nye klæder.

 

Opdatering 11-05-2021:

Mange tak til alle underskrivere! Vi fortsætter kampen indtil et komplet forbud er vedtaget for minkdrift, og der er brug for enhver underskrift for at sikre, at det stoppes. 

"Minkerhvervet" som nu har kostet ufatteligt mange dyr livet, truer med at genopstå med blandt andet Louise Simonsen i spidsen. Hun ønsker sammen med udvalgte "avlere" at genoplive industrien igen, når forbuddet mod minkavl ophører ved udgangen af 2021.

Se link: 52 minkavlere vil genoplive minkerhvervet: Vil hente avlsdyr fra udlandet (agriwatch.dk)

Minkavlere kæmper for at genstarte erhvervet - TV 2

Giv din stemme for dyrenes skyld.

Tak for din hjælp

Elliot

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Elliot Dalgaard tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...