Skriv under hvis du drømmer om en trafiksikker rundkørsel eller et lyskryds. I krydset Tinghulevej/asmindrupve/Odsherredvej.

Odsherreds farligste vejkryds?

Vejkrydset Tinghulevej/Odsherredvej er et vejkryds i Odsherred…et kryds, hvor vejene fører bilister til henholdsvis et stort sommerhusområde, en større by, en lidt mindre by, en endnu mindre by, et sommerland, og sidst, men ikke mindst en skole/børnehave, hvor cyklende skolebørn krydser en af de mest befærdede veje i Odsherred. I dette kryds, hvor der dagligt er kø for at krydse Odsherredvej, forekommer der ofte alvorlige ulykker. I dette kryds bliver nogle trafikanter utålmodige af at vente og tager dumme chancer: hastighedsbegrænsninger overskrides, “fuld stop” overholdes ikke altid, og køen presser nogle trafikanter til at tage chancer og krydse vejen, fordi køen bagved er blevet for lang. Der er mange argumenter for at krydset mellem Tinghulevej og Odsherredvej er farligt, endog meget farligt. Der skal ske noget.. lysregulering - rundkørsel .. gør hvad der er bedst.


skriv under hvis du bakker op om en cykelsikker rundkørsel eller en lysregulering. 


Sanne Schomburg Klestrup Hansen (bevægelsen for en rundkørsel/lyskryds - Tinghulevej /Odsherredvej)    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Sanne Schomburg Klestrup Hansen (bevægelsen for en rundkørsel/lyskryds - Tinghulevej /Odsherredvej) tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.


ELLER

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...