Resten af Danmark kæmper for sundhedspersonalet

Pt. har vores sundhedspersonale mere end rigeligt at se til, så mens de kæmper for os - så lad os kæmpe for dem!

 

Denne underskriftindsamling er ikke startet af personale i sundhedssektoren. Den er startet af du og jeg, høj som lav, tynd som tyk, sund som syg...  alle os som nyder godt af den store indsats sundhedspersonalet dagligt yder.

 

Hvis der er en gruppe af mennesker som altid må yde, så er det vores sundhedspersonale. Og hvis der er en gruppe hos hvem indsats ikke er lig belønning, så er det hos vores sundhedspersonale.

Selv i 'normale tider' må de affinde sig med en dårlig samlet pakke: lav løn, fast weekend og helligdagsarbejde, skiftende vagtplaner, et hårdt psykisk  - og ikke mindst fysisk arbejdsmiljø.

 

I krisetider som nu under Coronavirussen, er det igen dem der står forrest. De arbejder non stop, efterlader børn og familie hjemme mens de uselvisk stiller op i skudhøjde, for at være der for os andre. 

 

Og hvad er generelt takken fra samfundet?

Der er ingen tvivl om at de møder taknemmelighed, påskønnelse, lovord, og at det er med til at holde dem oprejst. Men det er desværre ikke noget der betaler huslejen, eller gør op for de ofre de yder.

 

Her på sociale medier dukker med mellemrum beskeder op fra vores sundhedsfaglige personale selv. Flotte, velbegrundede og velformulerede opråb, som deles og likes i stor stil. Hvor vores sundhedspersonale appellerer til omverdenen, og i særdeleshed regeringen, om at se deres forhold og gøre noget! Vi erklærer os enige og deler deres opråb, og det er naturligvis skønt, men det er alt andet lige et lille symbolsk plaster på et åbent sår.

 

Men der sker ikke rigtig noget... i hvert fald ikke noget der konkret forbedrer deres forhold. Det er en faggruppe der ikke har nemt ved at sætte hårdt mod hårdt, da de ved hvem der kommer i klemme - de svage borgere, dem de har viet deres liv til at være der for. 

 

Derfor er det på tide at vi andre kæmper ligeså hårdt for dem, som de kæmper for os! 

 

Skriv under her, for at understøtte et krav om bedre forhold for vores sundhedspersonale:

- bedre løn 

- bedre arbejdsvilkår (arbejdsplanlægning, ferie/fridage-forhold)

 

Disse brede punkter skal ses som et udgangspunkt. Hvad der mere i detaljen vil gøre en tilstrækkelig forskel for vores sundhedspersonale, er de bedst rustet til selv at udtale sig om, men lad os nu få skaffet dem en plads ved forhandlingsbordet!

Lige nu er der andet der fylder, også ved forhandlingsbordene, men når tingene er normaliseret igen.


Tanja Nadia Nyhuus Sørensen    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Tanja Nadia Nyhuus Sørensen tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook