NEJ til indhegning af Tisvilde Hegn!

På et møde i fagudvalget “udvikling by og land” i Gribskov kommune den 24. august blev der fremsat et forslag om at omdanne Tisvilde Hegn til en indhegnet (2,5 meter højt hegn) Naturnationalpark med udsætning af store græssere (bl.a. elge og kvæg).

Forslaget blev heldigvis ikke stemt igennem, og som borger i Gribskov kommune, er jeg stærkt imod dette forslag. Jeg håber, at denne underskriftsindsamling kan vise politikerne, at der er stor modstand mod forslaget.

En indhegning af Tisvilde Hegn med udsætning af store græssere vil gøre skoven uanvendelig for skoler, børn, hundeluftere, mountainbikere, ryttere, løbere, vandrere, champignonplukkere m.fl. med mindre, at man har lyst til at udføre sin hobby eller sport, med risiko for eget liv eller legeme.

Man vil ikke længere kunne vedligeholde MTB spor, ridestier og vandrestier. Skoven vil henfalde som urørt og ufremkommelig skov.

Det kan godt være, at der er nogen biologer der får deres drøm opfyldt på denne måde, men for os mere normale mennesker, der bruger skoven til at komme ud i naturen, vil det ikke være helt så afslappende.

Et møde med en elgko, der passer på sine unger fra maj til september eller en elgtyr, der er i brunst fra september til november, kan være yderst farlig. Vi har også allerede set flere episoder, hvor folk er blevet jagtet og løbet ned af kvæg, der er nysgerrige eller er blevet bange.

Jeg syntes i det hele taget, at planen med udrulning af Naturnationalparker går ALT for stærkt!!!

Fussingø ved Randers (833ha) og Gribskov i Nordsjælland (1300ha) bliver de første 2 Naturnationalparker, og de er i gang med at blive etableret. Det kan nok ikke stoppes.

Jeg syntes, man skal afvente og se resultatet af disse 2 NNPer, før man hovedløst kaster sig ud i at omdanne alle vores dejlige skove til indhegnede områder, hvor elge og kvæg skal forsøge at leve vildt, selvom adskillige foreninger og forbund har sagt, at det er dyremishandling (dyrlæger, dyrenes beskyttelse, m.fl.).

Skriv under på dette for et NEJ til indhegning af Tisvilde Hegn!

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive accepterer jeg, at Freddy Kristiansen vil kunne se alle de informationer jeg angiver på denne formular.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.


Jeg giver samtykke til behandling af de oplysninger jeg angiver i denne formular, til følgende formål:
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...