Nej tak til Gensidig Forsørgelsespligt!

1 januar 2014 vil livet blive hevet fra hinanden for rigtig mange mennesker. Mennesker som allerde nu kæmper for at holde en hverdag sammen. Politikkerne synes at fordi man bor sammen skal der være forsørgerpligt. Dette gør at alle dem som er syge og ikke kan tage et job lige nu mister deres kontanthjælp (Se evt. beregninger på din kommunens side).

I kan læse alt om hvad dette kommer til at betyde på nedenstående link.

http://forsoergerpligt.dk/

Støt op om at vise vi i Danmark ikke har brug for at trampe på den der ligger ned. Vi ikke vil skabe større fattigdom i Danmark. Folk der elsker hinanden er nødsaget til at gå fra hinanden. Børnefamilier bliver splittet.

 

EDIT 23-11-2013: Disse underskrifter støtter selvfølgelig også fjernelses af forsørgerpligt ved giftemål. Alle som har underskrevet ønsker forsørgerpligt helt afskaffet på alle måder.

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Martin Thiemke tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook