Tag ikke hormonerne fra transpersonerne

Quoted post

Betina

#11 Lidt dokumentation - eller..?

2012-11-08 21:08

Det eneste jeg har kunnet finde, og som sikkert danner grundlag for dette er her: http://www.pbagger.dk/ - Men kunne det ikke blot være "en venlig henstilling" - eller har sundhedsstyrelsen, pludselig valgt at gøre det endnu sværere for transseksuelle i Danmark? Jeg har været i hormonbehandling i mere end 5 år, og kan ikke længere bare stoppe. Det ville ødelægge mig både psykisk og fysisk. Jeg er ret sikker på at min egen læge ikke vil tillade dette.

Svar

Karen M. Larsen

#12 Re: Lidt dokumentation - eller..?

2012-11-08 21:32:38

#11: Betina - Lidt dokumentation - eller..? 

 

Betina: Bagger er en ud af de to læger der udskriver hormoner til transmænd. 100-200 af dem har været tilknyttet ham, han havde vist også en hel del transkvinder som klienter. Alle er nu blevet henvist til Sexologisk Klinik. Det er nok en slagkraftig "venlig henstilling" der får en læge til at opgive så mange klienter... Kan ske at Sundhedsstyrelsen nu trækker følehornene tilbage efter at der er kommet politisk pres på dem, men havde vi ikke råbt op er det ret oplagt at de ville havde kommet med "venlige henstilinger" til de andre læger. Måske har de fået en lærestreg nu - men jo flere underskrifter her desto mere sikrer vi os mod at de stille og roligt tager hormonerne fra transpersonerne. Og så må vi finde ud af hvad vi kan gøre for dem, der ar mistet deres hormoner...
Tony

#15 Re: Lidt dokumentation - eller..?

2012-11-08 21:59:58

#11: Betina - Lidt dokumentation - eller..?

en lille vestjysk by er også fint, Jeg søger generalt hvad bare viden hvad der er rundt omkring i landet og nabolandene og selvom jeg er fra københavn er der jo også folk der kommer fra vestjylland der kunne gøre det samme.

--

af personlige kilder har vi været nogle stykker der lang tid før det her skete godt vidste bagger var i strid med sundhedstyrelsen, de har været ude efter ham længe, eneste der kommer bag på mig er om de vil bruge det general til at gøre alt homonbehandling ulovligt, jeg regnede ikke med det ville ske så hurtigt men jens pillgård er lige gået ned og kort tid efter bagger.