Fingrene væk fra vores vand og varme!

Quoted post


Gæst

#122

2016-08-18 06:10

Er selv kasserer i et lille andelsvandværk

Svar


Gæst

#124 Re:

2016-08-18 06:35:29

Andels vand & varme værker er dansk kultur historie.  en særlig dansk måde og gøre det på.

Ved at gøre det fælles så gør vi det biligt tænkeligt.   det er en hverken rød eller blå filosofi. men ren dyrket danskhed. en dansk måde og gøre det på og indrette samfundet på. som der  hverken er socialistisk eller kapitalistisk.  nej det er bare logisk.  

Coop tanken er så enkel  så vi indrettede vores land ud fra den filosofi,  " danmark er en brusforening * sage palle launing.  

ja det er det brus forenings danmark som man nu ønsker et opgør med. fra den nuværende regerings side af.
Få ting kan vi kalde ægte danskhed og dette her er en af de ting vi virkeligt kan kalde særligt dansk. en særlig dansk værdi at se vand og varme og også før el produktion og telefoni som en fælles resurse.  noget vi gjorde fælles.

Man stal vores telefon selvskab. og solgte det til højeste udbyder. vores fælles DONG kom ikke på folke aksier, nej det blev ligeledes solgt til udenlandske kapitalister  og hvad har vi set, nej vores telefoni  og el er ikke blevet billigere, selv om man har "liberaliseret det", der er en himmelråbende forskel i den pris som det faktisk koster og lave. især telefoni og data. over til den pris du og jeg betaler.  det som der ligger derimellem er profit og bullshit.


profit til ejerne og bullshit reklamer, og en bullshit organisation  som der er så langt fra alle begreber om lean som man kan komme,  når man tænker på hvordan man har indrettet dem hiraktisk  med ja  bullshit som sin primære vare der sælges til overpris. hvad har vi behov for.  jo telefoni data ude og hjemme,  el i stikket. og vand og varme og kloakering. og nogen som der tømmer vores affald.  ikke reklamer om at nu blvier affaldet tømt særligt godt.  eller som der siger at den forskel der er på at købe det ene tele apedoment er så meget bedre bullshit end det andet.    ja det el vi har til dig der er flere watt i end hos konkuranten bullshit.  bullshit bullshit og atter bullshit.

jeg betaler GERNE min telefon til fuld pris.  og nej mit el bliver ikke mere grønt af at jeg køber det fra vindmøller og norske. elve. da det er den SAMLEDE el produktions co2 udledning man skal kikke på her.  vand er og bliver vand,. og varme er og bliver varme.  derfor er den gamle danske måde og gøre det på klart den billigste  og klart den bedste.   du køber dit vand til den kost pris det koster og pumpe det op og veligeholde lednings nettet.   dit el  varme og telefoni mm for den kost pris det koster ligeledes.  uden profit og bullshit.  bare helt enkelt KISS keep it simpel stupid.   fri for flotte. præsentationer.  reklamer.  og profit.

nej dette her er ikke socialisme det er bare sund fornuft.