Afskaf flygtninges retskrav på boliger

Quoted post


Gæst

#198

2016-01-11 07:33

Det er uhyggeligt, at politikerne kan finde på , at vedtage en lov med et retskrav, at flygtninge har retskrav på boliger, de glemte lige, at give Danskerne samme rettigheder, Folk udefra skal ikke kunne komme herop med et sådan retskrav, og smide danskerne bagerst i boligkøen. Danmark mangler almene boliger til Danskerne.


Kender tre venner der har prøvet dette:
Hvis folk feks. efter en skilsmisse ikke har kunne finde sig en bolig, og må bede kommunen om hjælp, får de beskeden: vi kan desværre ikke hjælpe da flygtninge har første ret, 2. ret er dem der har været i fængsel, psykiske syge, sociale problemer.
>Hvis du ikke kan finde en bolig, må du flytte på et herberg eller kvindehjem, og dine børn bliver tvangs fjernet.

hvis din almene bolig er brændt er der ingen hjælp, at hente, du må klare dig selv, hverken forsikrings selskabet, boligselskabet, eller kommunen kunne hjælpe, da der ingen midlertidige boliger var, igen var beskeden, som jeg skrev ovenfor,

Hvad sker der lige i Danmark, politikerne svigter folk i bolignød/Hjemløse. det er diskriminering af Danskerne. 

Svar

Anne Jørgensen

#199 Re:

2016-01-11 18:09:05

#198: -  

 Ja det er sådan. Jeg har ventet i 5 år på en bolig, har stået først 3 gange til en bolig, men næh næh, udlændinge fik dem. Det var ikke boligforeningens skyld, men kommuners ret, til at sætte andre ind, som aldrig har været på venteliste, og ej heller betalt for det.