Underskrifter imod ny skolestruktur i Silkeborg kommune

Quoted post


Gæst

#24

2015-11-11 20:20

Mine børn skulle have gået i Linå Skole, 3 km væk. Overkommelig afstand. Nu er den lukket, og Sejs skole ligger 9,3 km væk. Det er for langt til at man kan cykle, så de tager bussen, det tager cirka 25 min + tid med at gå hen til klasseværelset på skolen. Det er OK, da gevinsten er en god skole, med mange muligheder, og en super SFO mv.

Så stopper det også her ! Min skole-dreng bruger nok tid i bus til dagligt for nuværende. Han skal IKKE "busses rundt" til andre skoler eller noget i løbet af dagen !!

Når "nummer 2" (nuv. børnehavebarn på 4 år) skal i skole, skal de så "busses rundt" på skoler i forskellige steder af kommunen, og vi som forældre enten skal hente dem hver deres sted (hvilket godt kan indebære op til 25 km ekstra kørsel, med nuværende plan) eller børnene skla køre i bus fra skole til skole til hjem ?? NIKS !!!!

PS: Min kone arbejder i Århus - hvorfor sælger vi ikke huset her i Mollerup, og flytter til Åbyhøj ?? Silkeborg Byråd har alligevel ødelagt det naturskønne ved Silkeborg, med motorvej gennem landskabet, gigantiske vindmøller bygges snart i Mollerup, og hvis skolen ødelægges - hvorfor så ikke flytte væk ??

Svar


Gæst

#30 Re:

2015-11-21 16:38:02

#24: -  

 synes du skal sende dette indlæg som høringssvar