NEJ TAK - TIL TVUNGET-BAD I FOLKESKOLEN

Quoted post

Rita

#335

2015-07-02 08:17

1) VÆR KONKRET: På hvilke/n skole/r forekommer det at de mandlige idrætslærere overvåger de små pigers bad? Jeg kan næppe tro at dette er normal praksis? Har i hvert fald aldrig hørt om det.

2) BRUG DE RIGTIGE INSTANSER: Hvis du kender til en mandlig idrætslærer der beglor de badende skolepiger som "det rene guf" er det en sag for politiet og ikke noget der skal "løses" ved en generel underskriftsindsamling!

3) BRUG FORNUFTEN: Mon ikke dit problem/dit barns problem kan klares mere konstruktivt med en samtale med dit barns klasselærer/idrætslærer/skoleleder?

4) VÆR SERIØS: Hvis man vil bygge en sag og lege "sagfører", så er man nødt til at samle fakta og henvise til konkrete situationer. Hvis man ikke har argumenterne i orden bliver tonen hurtigt skinger.

5) VÆR RETFÆRDIG: Du har en kæphest, men i stedet for at henvise til konkrete tilfælde af overgreb, psykiske traumer påført badende børn og hvad der ellers er på listen, spreder du en masse løse påstande og rygter i flæng. Det er præcis den form for palaver og pladder som heksejagterne i middelalderen var gjort af.

Svar


Gæst

#336 Re:

2015-07-03 04:14:21

#335: Rita -  

 Det, du ikke kender til eller har hørt om, eksisterer ikke? Men prøv at undersøge på hvor mange skoler badet er frivilligt. De mange kommentarer her på underskriftsindsamlingen er et tydelig bevis på de mange krænkelser, der foregår hver eneste dag på landets folkeskoler i forbindelse med badet efter idræt. Men du har ret i, at den TVANG, der foregår i forbindelse med badet, er et levn fra middelalderen, hvor børn hellere ikke havde rettigheder.