NEJ TAK - TIL TVUNGET-BAD I FOLKESKOLEN

Quoted post


Gæst

#320 Re: Tvunget bad

2015-06-25 17:07

#1: - Tvunget bad 

 Der er ingen der tager skade af et bad, og man kan lave aftaler med langt de fleste idrætslærere, om diskret bad, så man ikke stinker af sved resten af dagen, til gene for resten af klassen.

Men hvor kommer denne blufærdighed fra?

Prøv lige at tjekke jeres børns billeder på facebook/snapshot, og i vil blive overrasket. Der vil nemlig ligge mange knapt så blufærdige billeder.. 

Svar


Gæst

#321 Re: Re: Tvunget bad

2015-06-25 17:37:21

#320: - Re: Tvunget bad 

"Langt de fleste idrætslærere" hvad så med resten? Skal de bare have lov til at bruge tvang og manipulation overfor eleverne? Mon ikke det er de 70 %, af eleverne, som ikke har problemer med badet, du ser på facebook/snapshot? Selv hvis det ikke er, så bør det være op til den enkelte, hvor og i hvilken forbindelse man vil vise sig nøgen. God personlig, DAGLIG hygiejne i hjemmet er garant for, at der ikke opstår lugtegener. Heldigvis, for badet har intet med hygiejne at gøre, ofte er der forbud mod brug af sæbe og der er kun tid til en afskylning af kroppen ikke en afvaskning. Næe badet er bare blevet et symbol på den store intolerance, minoriteterne i vores samfund udsættes for. Skulle tro vi lever i et ULAND og ikke et moderne demokratisk samfund.