Klage vedr. dyrekort hos dansk supermarked.

Quoted post

Grow Up

#308 Re:

2015-05-13 11:19

#1: -  

 Ja, giv dog skylden for din egen hensynsløse overforbugeriske adfærd til Dansk Supermarked.. Hvad med at opdrage dine børn-gå ud at lege i solen eller trampe i en vandpyt fx, i stedet for at sidde på internettet og klynke over dine børns dårlige vaner og manglende forståelse for at de ikke altid kan få hvad de peger på, når de peger på det. Stakkels børn siger jeg bare-de får jo et helt forskruet billede af hvordan verden fungerer. Suk

Svar

anette

#310 Re: Re:

2015-05-13 13:24:20

#308: Grow Up - Re:  

 Stop dig selv, og lad være med at blande tingene sammen. I min familie dør folk også af kræft, en er fejlopereret og bliver aldrig rask igen, nogen bliver fyret og skal starte forfra på nye arbejdspladser, og mine unger elsker at lege i vandpytter og cykler megalange ture.

Men det ændre stadigvæk ikke det faktum at Dansk supermarkede er gået over stregen i deres aggressive markedsføring, hvor de direkte har sagt noget andet, end det de har gjort. Nemlig at de gentog kampagnen fra sidste år.

Mine unger får ofte nej, og ved de langt fra får det de peger på. Her er de blevet stillet noget i udsigt, det har de så ikke fået, men de har fået en lektion i hvordan nogen firmaer opfører sig uetisk, og det så i dette tilfælde er Dansk supermarkede.

Jeg håber så at jeg kan præge dem så meget, så de heller ikke handler der, når de bliver størrer og skal bruge deres egne penge.

For mig handler det om ordentlighed og intet andet.