Klage vedr. dyrekort hos dansk supermarked.

Quoted post

jahaf

#135 Regeringen må på banen!

2015-04-29 22:30

Der må straks vedtages en særlov, med en hjælpepakke til de stakkels børn. Der er tale om en national skandale, som straks må have højeste prioritet. 

PS! - ironi kan have sneget sig ind i ovenstående. 

JH

Svar

Joan Vedel Andersen
Underskriftindsamleren

#136 Re: Regeringen må på banen!

2015-04-29 23:03:25

#135: jahaf - Regeringen må på banen! 

 Det er faktisk en national skandale, at en så kæmpe gigant som dansk supermarked udnytter hele deres mastrodontiske maskeneri til at manipulere børnene gennem en grisk markedsføring.

Det ville da være ønskværdigt, om man i Danmark gik endnu mere op i børns rettigheder. Ikke kun retten til at blive beskyttet mod manipulation og udnyttelse. Men også om man i Danmark sådan generelt set faktisk gad at leve op til FNs børnekonvention. Man kunne ex. starte med beskytte børn mod at vokse op i fattigdom i Danmark. man kunne lave en lov, som gjorde at alle børn, var berettiget til at gå til mindst en fritidsaktivitet, at alle børn i Danmark havde ret til mindst en julegave osv. osv. 

Jeg tænker, at ironi kan være fint, hvis klagen gik på at det var synd for børnene ikke at få alle kort. Men det er jo ikke tilfældet. 

Hvis vi skal lade hånt om markedsføringsloven, som er fint citeret ved Jyllandsposten, hvilke andre love til beskyttelse af børns rettigheder, mener du så, vi også skal give afkald på? 


Er det børns ret til fri tænkning og beskyttelse mod indoktrinering i skolen, vi skal give afkald på?
Hvis børns rettigheder til ikke at blive manipuleret, ikke betyder så meget, betyder det så heller ikke noget, om man i vuggestuer, børnehaver og skoler begynder at manipulere alle børn til at tro på en kristen gud?
Eller hvad med at give køb på retten til blive beskyttes mod børnearbejde. Det ville da måske være alle tiders for erhvervsdrivende, om de kunne misbruge fattige danske børns arbejdskraft. 

Hvilke dele af de love, der er indrettet til at beskytte børnene, mener du ikke, at det er en skandale at bryde? Hvilke kan efter din mening fint undværes?