Ja tak, til park på Strandboulevarden, Østerbro

Quoted post

Maya

#1

2015-02-11 15:48

Det forlyder at der er en stor risiko for at sidste del af Strandboulvevarden (fra Vordingborggade) ikke kommer med i parken.

Årsagerne skulle dels være at man frygter at trafikpresset vil blive for stort fra det nye Nordhavnskvarter, dels at der er en vurdering af at hjørnet af boulevarden (efter Vordingborggade) ikke skulle være så hård ramt at oversvømmelser.

Begge dele ser vi på med stor bekymring i vores husstand i nr. 118. Dels vil vi selv sagt være meget kede af øget trafik lige ude foran vores vindue. Dels så er det en skrøne at denne del af boulevarden ikke lider stor overlast af de kraftige regnskyl. Under de seneste års kraftige regnskyl har der været vand til op under loftet i kælderne, og vand til knæene i gård og på gade, ødelagte fortov med meget mere.

Hjørnet på boulevarden er oversvømmet ganske hurtigt efter kortvarige regnskyl ligeledes.

Derudover, set ud fra et brugs-perspektiv, så synes det mest logisk at parken strækker sig forbi Øster Gasværk og op til Østerbrogade, hvor den sammenkobles med det øvrige Østerbro-byrum, herunder den kommende metro, og biblioteket.

Vi håber således at beslutningstagerne vil tænke dette med i arbejdet med at få gennemført parkprojektet.

Svar

Anna

#30 Re: svinget

2015-05-19 08:34:07

#1: Maya -  

 Enig i at svinget skal være med i parken