Ja tak, til park på Strandboulevarden, Østerbro

 

Området omkring Strandboulevarden er hårdt ramt under de voldsomme og øgede regnskyl. Derudover er Strandboulevarden hverken særlig cyklistvenlig eller egnet til udendørsliv, på trods af at rammerne er der.

 

(Billede fra Holsteinsgade)

(Se video og billeder for oversvømmelse på Strandboulevarden mellem Vordingborggade og Middelfartsgade: https://www.youtube.com/watch?v=ohmAvPp-5b0&feature=youtu.be)

Derfor er der blevet udarbejdet og vedtaget en plan for at gøre Strandboulevarden til en mere rekreativ klimatilpasset boulevard.

(Læs mere her: http://www.oesterbrolokaludvalg.kk.dk/page278.html)

 

 

 

Hvilket omfang af planen der gennemføres og hvornår det budgetteres er endnu uvidst.

Derfor er der blevet lavet denne online underskriftindsamling, for at vise at vi som borgere på/ved Strandboulvevarden, aktivt bakker om tilblivelsen og relevansen af at gennemføre parkstrækning på Strandboulevarden.

Som borger på/ved Strandboulevarden, vil jeg med min underskrift aktivt vise at jeg bakker op om tilblivelsen og relevansen af at gennemføre parkstrækning på Strandboulevarden.

Vi glæder os til at give boulevarden mere liv og gøre den mere grøn.

 

 

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Maya Bram Sommer tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook