NEJ til ny lufthavn i Østjylland

Quoted post


Gæst

#134

2015-01-06 05:28

Jeg forstår ikke de politikere !!! Det er meget billigere og lave motorvejen helt ud til lufthavnen og hvis det ska være rigtig godt så flyt terminalen over på den side hvor den lå før i tiden , der vil være mange fordele ved motorvej også for DJURSLANDS erhvervsliv og naturen og omgivelserne har været vand til støjen i mange år jeg har ikke set en prisforskel på ny lufthavn/ny motorvej , men er da ikke i tvivl om hva der er bedst og billigst .

Svar


Gæst

#137 Re:

2015-01-06 23:31:00

#134: -  

 det er allerede undersøgt om det kan betale sig at lave motorvejen helt derud, og det kan det ikke. Det ændrer næsten ikke ved kundegrundlaget (tidsbesparelsen er 120 sekunder). For at få kundegrundlaget op på et bæredygtigt niveau duer Tirstrup desværre ikke: Det er også alt for dyrt at få jernbanen derud, og rejsetiden er stadig for lang for mange østjyder.

Lufthavnen skal flyttes til et mere tilgængeligt sted, hvis det virkelig skal rykke noget. Ikke kun med motorvej, men også med offentlig trafik, så så mange mennesker som muligt kan nå lufthavnen indenfor en time. Den placering findes nord/vest for Aarhus, hvor der er den jyske længde-jernbane, E45, og den nye letbane.