Bevar Latinerkvarteret

Quoted post


Gæst

#24

2014-12-03 19:18

Det er så vigtigt at bevare noget som Latinerkvarteret! Området skaber muligheder for alle typer og aldre, og er et miljø i konstant udvikling. Bevar bevar bevar!

Svar

fm.

#32 Re:

2014-12-14 18:38:13

#24: -  

 Kære Århus borgere.

Den Socialdemokratiske Borgmester Bernhard Jensen var  årsag til at Latinerkvarteret blev bevaret, og forhindrede at busgaden blev ført midt gennem kvateret, som var planlagt skulle ryddes.

I dag har vi en ny ung  socialdemokratisk rådmand som tilsyneladende ingen forståelse har for at bevare kvarteret, men hellere så 100.000, biler årlig køre gennem et ødelagt område.

Allerede for år tilbage var der ledende debatører som udtalte" I Århus kan alt lade sig gøre bare man har en pose penge". Politikerne taler meget om demokrati. Virkeligheden er et teknokratisk pseudodemokrati, uden forbindelse, visioner, eller kontakt til borgerne. En meget trist politisk udvikling.

Vi må desværre konstatere at allerrede før borgernes høringsfrist er overstået er man begyndt at grave i jorden på den kommende byggeplads.  Byggetilladelsen må være givet på forhand. Afgåede borgmester Thorkild Simonsen har på et offentlig møde ellers udtalt, at det var slut med godkendelser før høringsfristens udløb.

Hvad er egentlig meningen med den offentlige  høringsfrist? Et spil for demokratiet?

I Istanbul kæmpede borgerne for at bevare den grønne  park "Gezi", midt i byen,  som byggespekulanter ville udnytte. De vandt. Måske skulle vi borgere i Århus overveje samme sanktioner, samme  civile ulydighed, mod vores valgte  politikere, som tilsyneladende  ingen intersser har for vores sociale velfærd.

Venlig Hilsen

Flemming Møller, arkitekt,  ( medlem af Socialdemokratiet)

Skolebakken 11 8000 Århus c.

mail:  fm@info.dk