Forbyd sødemidlet Aspartam, der gør folk syge!

Quoted post

Ingen gift tak.

#30 Imponerende er det

2014-08-17 12:43

At der er folk der bryster sig med høje uddannelser, som direkte forsvarer gift i fødevarerproduktionen, fatter jeg intet af. Det giver ingen mening at produkter med diverse kemikalier der påvist er skadelige/giftige for kroppen, overhovedet må sælges som en del af et produkt. Dette uagtet om 'kroppen kan tåle det i små mængder'
Kroppen er en naturlig biologisk enhed der har det bedst med naturlige fødevarere og drikkelse.

Det handler reelt mere om penge end mennesket. Fordi nogle mennesker mener at penge er alt.
Tak skæbne den dag de opdager at penge godt kan spises, at det dog ej er specielt nærende. De får sig et chok, uanset hvor meget de påstår med diverse undersøgelser, at det er OK at indtage gift - i jagten på penge.

Den type mennesker er i virkeligheden de sande ofre for den ensretning der foregår på uddannelserne, hvor de bliver indoktrineret 'gift er OK'...
Hvor fan er deres egen selvkritik og sunde fornuft... og tænk, at en her i tråden ligefrem føler behov for komme med injurier i en klar målsætning på at forplumre det mange mennesker ser som ganske logisk. Gift skal ud af systemet! - Det fortæller i virkeligheden så meget om netop det, eller de mennesker, der desperat forsøger at gå imod den stigende tendens på krav om sundhed.
Det fortæller, at strengen i det indre, der afvejre fornuft mellem galskab, simpelthen er borte. Måske er det den kemiske proces der har 'smeltet' den bort?

Det næste vi vel sagtens hører fra dem, er vel noget i stil med: "Roundup er ufarligt, det samme er GMO..?" - og listen kan blive lang af åbenlyse tåbeligheder der tillades, og konstant forsvares.. I the name of money...

Til dig, eller jer, der har de behov for at vise hvor kloge i er i forhold til accept af giftige stoffer. Kom nu ind i livet.. måske i en dag vil lære at forstå logikken i at fravælge gift og kemi til kroppen i hverdagen. - Jeg ønsker det virkelig for jer.

Svar


Gæst

#36 Re: Imponerende er det

2014-09-02 23:37:57

#30: Ingen gift tak. - Imponerende er det 

 Det er fint. Giv mig ET ENESTE stykke veletableret dokumentation på at Aspartam har skadelig virkning, endsige biprodukterne af nedbrudt Aspartam har skadelig virkning.

Hvis du bruger methanol som "magtfaktor" i din argumentation bliver du affejet som decideret dum. Hvis du er bange for methanol, skal du nok holde dig fra tomater.