Forbyd sødemidlet Aspartam, der gør folk syge!

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen Forbyd sødemidlet Aspartam, der gør folk syge!.


Gæst

#1

2014-07-30 04:54

1 love

Gæst

#2

2014-07-30 06:04

Hvorfor skal folket forgiftes?

Gæst

#3

2014-07-30 08:20

Synes ikke det kan være rigtigt, at dette middel bruges i vores fødevarer!

Gæst

#4

2014-07-30 09:03

Super godt der bliver gjort noget!

Gæst

#5

2014-07-30 09:14

Fantastisk at det endelig sker. Håber folk endelig får øjnene op.
Tak for din energi og dette initiativ.

Gæst

#6

2014-07-30 10:15

Al forskning viser aspartam er yderst nervetoksisk og empirien taler sit tydelige sprog med alle de mennesker som lider under forgiftning af metanol som er et af nedbrydningsprodukterne i aspartam. Gift er uanset mængden stadig gift og bør IKKE konsumeres af nogle! Argumentet om det er små doser der ikke yder skade er ikke gangbart når indtaget af aspartam ikke kendes (det er efterhånden tilsat mange ting og nogle mennesker drikker jo flere liter "light" sodavand dagligt). Vi er i forevejen udsat for diverse gifte -om vi vil det eller ej fra vores fødevarer (pesticiderester), plejeprodukter, luftforurening m.v. som akkumuleres i kroppen og dermed udgør en kæmpe sundhedsmæssig trussel.
Aspartam er kun blevet lovligt grundet ekstrem hårdfør lobbyisme (korruption) udført af Monsanto, der kun har fokus på at sælge gift - roundup og GMO produkter-Aspartam er GMO bakteriers "afføring".


Gæst

#7

2014-07-30 10:50

Wake up.

Gæst

#8 Re:

2014-07-30 14:27

#6: -

Nej, al forskning viser, at Aspartam IKKE er toksisk, så ja, empirien taler sit meget tydelige sprog.

 

Det forskningen tilgengæld har vist, er at Aspartam lige som ALLE andre tilsætningsstoffer, sukker, kaffe, mel(!) osv. er kræftfremkaldende ved helt urimelige mængder. Godtroende mennesker som er offer for en propaganda fra et medie som fuldstændig tilsidesætter videnskabelige fakta, køber alt hvad i ser af billeder af rotter med kræftsvulster. I glemmer bare, at disse rotter er blevet udsat for Aspartam og andre tilsætningsstoffer i mængder der ofte svarer sig til 15% af deres kropsvægt. Dagligt.

Til sammenligning vil det for en person på 70 kg. svare sig til 10,5 kg. Aspartam dagligt, og det ved vi jo alle sammen godt er dybt urealistisk.

Alt hvad aspartam.dk og tilhørende Facebookgruppe "Oplysning om Aspartam" skriver om, er bevidst manipuleret, og direkte forkert, hvilket burde gøre det ulovligt at sprede falsk propaganda og frygt på denne måde. Derfor er ejeren af siderne også politianmeldt, og anmeldt til Fødevarestyrelsen, SKAT, og Forbrugerrådet Tænk, for at forfalske videnskabelig data for at fremme sin ikke-registrerede forretning hvor der i et ganske almindeligt køkken produceres helseprodukter uden nogen som helst opsyn eller bogførelse.

Vælg jeres kilder med omhu! Ejeren af denne side er en svindler.


Gæst

#9

2014-07-30 14:39

Forbyd aspartam! Det er gift for kroppen. Jeg håber det kommer i medierne og bliver taget op !

Gæst

#10

2014-07-30 15:17

At det eksempelvis er kræftfremkaldende fik jo at vide i 80'erne, da det hed Nutrasweet..... Så forbød man Nutrasweet og trak det ud af handel, gav det et nyt navn og sendte det tilbage....... Flot!!!!

Gæst

#11

2014-07-30 15:28

ÅÅÅÅhhh SÅÅÅÅ LET SLIPPER I SKU IKKE FOR OS !!!!!!

Gæst

#12 Re:

2014-07-30 16:04

#10: -

Nej, det er også forkert. Læs ovenstående. (Og google eventuelt nogle videnskabelige artikler, i stedet for at læse Nina Andersen's uintelligente løgne).

Alt det her er et bevis på, at folkeskolen fejler fuldstændigt når man ikke følger med.

BTS

#13 Re: Re:

2014-07-30 18:45

#8: - Re:

Jeg har nu aldrig hørt at sukker, kaffe og mel skulle være kræftfremkaldende...
Ydermer synes jeg du skulle læse lidt mere på dine egne kilder. For det som du lukker ud her om rotter, er faktisk direkte forkert.


Gæst

#14

2014-07-30 20:02

Hellere lidt ekstra fedt på kroppen af en sukkersodavand end at være ål slank og fylde sin krop med GIFT! der bare ødelægger kroppen!

Gæst

#15 Re: Re:

2014-07-30 22:07

#8: - Re:

Aspartam er et Kemikalie! Og så vidt jeg ved ,så er kemikalier i min, og andre vågne medmenneskers verden noget meget unaturligt at fylde sig med.


Gæst

#16

2014-07-30 23:13

Har selv været syg af Aspartam så jeg mener afgjort det burde forbydes

Gæst

#17 Re: Re: Re:

2014-07-31 09:57

#15: - Re: Re:

I fylder jer med Stevia i stedet som de gode helsefreaks i nu er, men Stevia er også et kemikalie? Og inden i begynder at dumme jer med at prøve at modbevise det faktum, så lig mærke til, at sødemidlet Stevia i virkeligheden hedder Steviol glycosid, da Stevia i sin planteform ikke er godkendt i Danmark til salg. Tænk over det.

Aspartam er lige så meget et kemikalie som Stevia Glycosid, af den simple årsag, at selvom begge produkters virkemiddel kommer fra naturlige kilder, skal det renses og udvindes kemisk.

Katten S

#19 Tag jer lidt samme konspirationstosser

2014-08-03 12:06

Påstanden om, at aspartam resulterer i produktionen af metanol, formaldehyd og formiat: Disse påstande er korrekte. Men niveauet er meget beskeden. I virkeligheden er der andre fødevarer, som vi indtager, hvor dannelsen af metanol er væsentligt højere fx citrusfrugter og juice og tomater eller tomatsaft.

Gæst

#20

2014-08-03 13:40

#18 - gennemgået al den tilgængelige videnskabelige litteratur om sødemidlet aspartam
"litteratur" De har læst bøger for at fastslå at det er ok?? Har de ikke midlerne til at undersøg det selv eller hvad?? Jeg tænker bare......
Heisenberg

#21 Re:

2014-08-04 11:28

#20: -  

 Du ved helt sikkert intet om hvordan forskning fungere.

Når det er noget du helt klart ikke har forstand på, så lad vær med at gøre dig klog på det.

Mange studier i dag, samler tilgængelig data og ser på hvad man har fundet ud af rundt i verden, det er en af de bedste måder at få overblik på et felt på.


Gæst

#22 Re: Re:

2014-08-04 11:30

#8: - Re:  

Aspartam er ejet af Monsanto, hvis du mener Monsanto produkter er harmløse må du være lobbyist for det gift de fremstiller!
Heldigvis er der da lande som har valgt at forbyde Monsanto, vi er desværre bare ikke et af dem.

Hvorfor er det osse, at hvis landmænd i USA frasiger sig at have korn som er GMO fra Monsanto, så kommer de og lukker dig ned, og dermed tager dit levebrød fra dig, bare fordi nogle landmænd ved det er noget som på sigt ødelægger os.
Tænk jer om, heldigvis har vi da selv muligheden for at boykotte Monsanto produkter og det gør jeg!

Jeg er på en sin vis ligeglad med om folk skriver noget for at fremme noget andet, men tænk jer om, bare fordi noget er pakket pænt ind i emballage og politikernne giver det lov til at være lovligt, så er det nødvendigvis IKKE sundt!

Jeg har ikke noget firma eller noget som helst for egen vindnings skyld, men jeg har læst og set meget om aspartam og monsanto, og det var ret skræmmende.

Søg evt. på monsanto på youtube og se en af de mange dokumentar film som er lavet om dem.

Og hvorfor mon obama har skrevet under på en klausul, som gør at monsanto ikke engang kan blive sagsøgt? Fordi de måske er så mægtige=penge måske? Vi har alle en chef som vi skal stå til rådighed overfor, og obama ligeså.


Gæst

#23

2014-08-05 16:24

Forbyd Aspartam

Gæst

#24 Re: Re: Re:

2014-08-13 15:46

#22: - Re: Re:  

 Stop nu dig selv og konspirationsteorifælden du er faldet i.

 

99% af alle dokumentarfilm om Monsanto er lavet af virksomheder der sælger "Naturlige helseprodukter" - Lige så vel som denne underskriftsindsamlig er lavet af Nina Andersen, som sælger "Naturlige helseprodukter", produceret hjemme i hendes køkken på Nørrebro. Det er fakta.

 

Brug nu din sunde fornuft i stedet for at tro på alt hvad du læser og ser, og når du endelig læser og ser videoer om emnet, så hav noget KILDEKRITIK!!!!

 

Det nytter ikke noget at i kommer med jeres åndsbollede påstande på baggrund af artikler i læser på "naturalhealth.com", "monsantoisevil.com" og sider som "we-believe-in-remote-clairvoyance.com".

 

Fik jeg nævnt at starteren af denne underskriftsindsamling og www.aspartam.dk, snyder folk fra deres penge ved at sælge "Fjern-clairvoyance" via telefonen?

 

I forbavser mig gang på gang.

Aspartamhater

#25 Re: Re:

2014-08-15 13:26

#8: - Re:  

 Muligt, at du har ret i noget, men fjern din kommentar, at ejeren af siden er svindler. Det er injurier og bliver ret sikkert slettet, hvis du ikke selv gør det. Hvem ved. Måske bliver du selv anmeldt.Når det er sagt, så ved de fleste migrænikere, også Migræneforeningen, at aspartam er en migrænetrigger. Og med så mange migrænikere i hele verden, så er der nok noget om snakken, at det er giftigt. Arla havde aldrig hørt om problemet før, på trods af de mange ansatte. Men NUPO, som producerer slankeprodukter, vidste godt, at mange ikke kunne tåle det. Og hvorfor bruge et produkt, som mange ikke kan tåle, når der er alternativer? Det er kun logisk for tumper.