Stop diskrimineringen af vi transsexuelle

Quoted post

Jørn

#69 Re: Gæst

2014-05-10 08:06

#68: -

Jeg syntes vi skal acceptere transsexuelle på samme vilkår som andre af mennesker af anden etnisk herkomst,som jeg godt ved mange i vort land ikke gør desværre,der skal være plads til os alle.Jeg syntes det er i orden være transsexual eller eller

have en anden mening hvem bestemmer hvad der er rigtig eller forkert er der en difinasion om hvem er normal og hvem er unomal nej vel hvem kan svare på det.

Svar

Fru Transrose
Underskriftindsamleren

#70 Re: Re: Gæst

2014-05-10 10:38:18

#69: Jørn - Re: Gæst

Transsexuel har intet med sexualitet at gøre. Hos ikke-æglæggende pattedyr fastlægges ikke sexualiteten, men kønnet af to gange. Først hardcodes kønnet ind i hjernen, og kan aldrig ændres. Derefter fastlægges de ydre kønsdele, som er dem lægen ser på ved fødslen, og hvor lægen tilskriver barnet et køn, ud fra de ydre ting som lægen kan se, selvom lægen godt ved, at det ikke nødvendigvis er det rigtige køn, fordi lægen jo ikke kan gå ind i hjernen og aflæse det rigtige køn. De fleste transsexuelles sexuelle orientering er heterosexuel, også kaldet straight.

De homosexuelle der i realiteten er magthavere i Danmark, ja  i hele EU, ja i USA, ja i hele den vestlige verden, hader vi transsexuelle, ja hader alle der ikke er homosexuelle. Deres plan er, at udrydde så mange heterosexuelle som muligt.De mener ikke, at der skal være plads til alle i Danmark. De homosexuelle mener, og har gjort alvor af det, at vi transsexuelle skulle udryddes eller tvangshomoficeres på bøssernes tvangshomoficeringsanstalt, warehouse9 i Schlachthof distriktet, hvor før der blev slagtet kvæg, slagtes homonazierne som Jørgen Callesen, i transsexuelle som han arbejder på at udrydde.

Menneskehedsforbryderen, Peter Bagger, udleverede alle hans klienter til tvangshomoficering hos homosexuelle Jørgen Callesen, ved at true med, at de der ikke afsværgede sig deres medfødte transsexualitet og ikke frivilligt tilsværgede sig bøssens homosexualitet, vil blive smidt ud fra hans klinik, og ville blive frataget sine kvindelige kønshormoner.

Den eneste der ikke lod sig knægte er mig, så igår gennemtvang den hadske, transfobiske og bøsseelskende psykopat Margrethe Vestager uden lovbelæg, en tvangsændring af mit navn. Fra mit kvindenavn til et plat mandenavn, mit køn, der intetkøn, gennemtvang hun et latterligt mandekøn. Min sexualitet, gennemtvang hun ændret fra heterosexuel til fucking homosexuel og sviner mig til i de homosexuelles svinske og perverse transkønsparaply, der 200 typer homosexuel pervisiteter og forbrydelser. Wankers, homosexuelle der spiller pik af offentligt, for at krænke mindreåriges blufærdighed, pædofiler, der forgriber sig på meget små børn, fordi de ikke kan få røvhullerne små nok, til at køre deres pikke af i.

Hvis en homosexuel får øje på dig, og vil tage pis på dit køn og din sexualitet, kan soen Margrethe Vestager, fra det ene sekundt til det næste få hendes korrupte homosexuelle embedsmænd, til at vende totalt op og ned på dit liv, og hun skinger psykotisk, og hun gør det. Homonazierne har totalt smadret det danske retssystem.

Fordi vi transsexuelle ikke er som homoerne, men er heterosexuelle. Har homoerne siden sidst på året 2013, ført aktiv folkemord/genocide mod vi transsexuelle. Og menneskehedsforbryderen, Peter Bagger, der gennem sit liv støttede vi transsexuelle,  blev på sine gamle dage senil-homosexuel, og skiftede over til at være vi transsexuellesdødsfjende der slår os ihjel, en ælgammel olding, på alder med mig.

Meld jer som hjælpere til at lave og sætte plakater op, der fortæller de uvindende hvad der foregår i Danmark, hæng alle svinene ud med navn of adresse, hjælp med at få en stat til at stille dem for menneskehedsforbryder domstolen. Vores mål, er at disse forbrydere skal dømmes og hænges ved deres hals og nakke.