Krav om folkeafstemning om salget af DONG til Goldman Sachs.

Quoted post

Lone Hansen
Underskriftindsamleren

#10 Svar til #9

2014-01-30 21:12

Jeg er i gang med at kontakte forskellige politikere og medierne. Desværre skal politikerne selv gøre arbejdet med at samle de 60 underskrifter. Men de kan få vores tillidserklæring gennem vores underskrifter. Selvom en politiker har stemt ja, til salget, kan vedkommende godt støtte en folkeafstemning, hvis der er nok underskrifter, der støtter dette. Det ville være meget svært at ignorere, og arrogant, hvis man ikke vil tage fx 3-400.000 underskrifter seriøst. Jeg tror ikke, at der er nogen politiker, der vil ønske et prædikat af at være arrogant og ignorere befolkningens ønske. Så del med alle I kender, så vi kan få så mange underskrifter hurtigst muligt, så politikerne kan overholde tidsfristen for at kræve en folkeafstemning.

Svar


Gæst

#64 Re: Svar til #9

2014-02-01 10:04:56

#10: Lone Hansen - Svar til #9

At ingnorere de knap 200.000 underskrifter ER arrogant.
Det er et stort nok tal til at enhver fornuftig politiker bør være klar over at situationen er alvorlig.
Og at der handles MOD folkets vilje.
Omkring 3,5% af Danmarks befolkning skrev under.
Hvis man korrigerer tallet gennem at regne fra alle dem som IKKE JUNNE stemme (småbørn, folk i koma, senil demente etc - og måske også skolebørn som ikke er myndige..)  så er det jo en meget høj andel af den voksne befolkningen som tog sig tid til at skrive under.
Andre opinionsundersøgelser viste jo at op mod 80% af Danmarks befolkning er modstander af salget af Dong aktier til Goldmann Sachs.