Nej tak til vingeklip

Quoted post

Louis F

#12

2014-01-26 12:01

Det er noget pis at skrive!
Der findes tamfugle og mennesker med panorama vinduer og så sker det at fuglen brækker nakken hvis den flyver ind i vinduet!
Og sådan noget som dværgpapegøjer og andet i den gruppe fortrækker at gå i stedet for at flyve så det vil ikke svare til vores fødder.

At få klippet vinger svare til at få klippet et par fingre som vokser ud igen.

Men det med at knække vingeknoglen derimod er ligesom at miste en arm eller et ben!

Svar

Ana

#13 det passer jo så ikke

2014-02-17 07:21:08

#12: Louis F -

Ja fjerene vokser ud igen, men en fugls sind er tæt forbundet til at flyve, og tager du flyvningen fra den, får den ar på sjælen, hvis du har store panorama vinduer så sæt vinduesmaling på dem eller lad være med at købe en fugl. Selvom der er fuglearter der godt kan lide at gå, er der ingen flyvende arter som ikke bliver skadet af ikke at kunne flyve. Køb en plastik papegøje hvis du ikke kan leve med dens vinger, de kan både tale, grisser ikke og er ikke til fare for sig selv!

Lisbeth

#21 Re:

2015-05-11 15:56:09

#12: Louis F -  

 Dyreplageri....Sæt post-it på vinduerne, og så sker der intet...Træk gardinerne for...Men selvfølgelig, så skal du leve UDEN lys...Så kan du se hvordan en fugl har det...Man bliver jo ved med at klippe dem, for at de kan kæle dem...Egoister, kalder man dem...Lad en fugl være fri...Eller lad vær med at have fugl...