Stop diskrimineringen af vi transsexuelle

Quoted post


Gæst

#53

2014-01-25 16:25

hvad er der galt med mennesker lad dem dog være i fred. de bedste venner man kan få er da trans og bøsser jeg stoler mere på dem end de fleste andre mennesker.

Svar

Anne Alexandra Eckmann

#55 Re:

2014-01-26 19:28:58

#53: -

Tak for din kommentar, men i den aktuelle sammenhæng giver den ingen mening, for mens de homosexuelle får deres interesser fuldt ud tilgodeset af sigfranu.dk, bliver vi transsexuelle diskrimineret af sigfranu.dk.

Når jeg som er transsexuel indrapporterer overfald på og/eller diskrimination af -mig, kommer det ikke til at fremgå i statistikken som noget der er overgået  en transsexuel, vores status er så lav, at Institut for Menneskerettigheder overhovedet ikke anerkender os, vores eksistens og vores rettigheder.  

Hvis du vil tage stilling, skal du ikke tage stilling til, hvem du kan lide, men om du syntes det er okay at sigfranu.dk diskriminerer vi transsexuelle, og syntes du det, behøver  du ikke foretage dig mere, for Institut for Menneskerettigheder varetager så automatisk din interesse i fortsat at diskriminere vi transsexuelle.

Hvis du derimod syntes det IKKE er okay, at sigfranu.dk diskriminerer vi transsexuelle, kan du hjælpe os ved aktivt at skrive under på denne protest.