Nej tak til statens salg af DONG til Goldman Sachs

Quoted post


Gæst

#700

2014-01-24 11:06

Mennesker som Tager disse beslutninger er folkevalgte politikere , de får jo ikke straf hvis sådanne transaktioner gennemføres , det svarer til at jeg som borger sælger naboens bil og det er strafbart . Men jeg kan da godt se at dem der sidder på Dong får nogle overfede lønninger og har gjordt det i flere år , og når skæres ned alle andre steder så er deres løn steget år efterår og hvordan i alverden kan man tabe 30 milliarder på to år på en af statens ejendomme , hvad med at man lavede nogle tilbundsgående undersøgelser de rigtige steder da der er noget rivende galt i Dong og idet heletaget i Danmark vi er jo snart bombet tilbage til stenalderen på fejlslagende projekter hvad sker der er da ingen der forstår og bruge hovedet mere . Hvad om vi meldte os ud af EU da vi går og hælder milliarder i lande som lever fedt af vores velstand og gode system . I 70 erne var jeg i militæret for at være med til at vi ikke blev overfaldet af lande fra øst og i dag er vores lille land ved og gå i opløsning fordi vi har en flok udulige politikere der bare sidder og kræver ind og skalter og valter med Danmarks økonomi og når det går galt er de ved og falde over hinandens ben for at komme til , håndvasken , det er som det bare drejer sig om at få sit navn i historiebøgerne , og ikke tør stå ved deres ansvar når det så går galt . Tænk jer om i folkevalgte politikere og det er et land i styrer og ikke et matadorspil i sidder med , for når det går galt så går det rigtigt galt og det er folket der betaler prisen . Venlig hilse Tom C Hansen .

Svar

Sandhed.dk

#706 Re: Målet er at bringe os tilbage til "den mørke middelalder"

2014-01-24 11:12:44

#700: - Få danskere er klar over, hvem man tjener, når man siger JA til Bilderberg. Både Finansminister Bjarne Corydon og Statsminister Helle Thorning-Schmidt tjener Bilderberg og ikke den danske befolkning. Bilderberg tjener det såkaldte Illuminati som en frontgruppe, der skal sørge for, at beslutninger truffet højere oppe bliver bragt ud i Livet, og her er det ret smart at have styr på en finansminister, statsminister og bestyrelsesformand i DONG, thi så er man sikker på, at det bliver, som man ønsker højere oppe fra.

Download dokument fra 23. januar 2014 og spred det af alle kanaler, så flere vil forstå DONG-SPILLET. Det findes via http://www.Sandhed.dk

EU er udløber af ROM-traktaten, og det er vitterlig Romerriget, der atter rejser sig på ekstrem vis.