SIG NEJ TIL HURTIGERE UD-REFORMEN ("Fremdriftsreformen")

Quoted post


Gæst

#1

2013-11-25 10:13

Glæder mig til, at I, der er så heldige at få tildelt en hjerne, der kan gå på universitetet bliver lige så aktive, når det drejer sig om handicappedes ret til et værdigt liv. Vi er desværre så få, at flertalsdiktaturet gør, hvad der passer dem. Findes solidaritet (altså lige bortset fra jer indbyrdes) også når I kommer ud i VIRKELIGHEDEN

Svar


Gæst

#2 Re:

2013-11-25 10:38:33

#1: -

Der er rigtig mange værdige sager i Danmark som er værd at støtte op om. At vi ikke mener at universitetsstuderende skal presses hurtigere igennem studiet, skyldes bl.a. at vi gerne vil være gode til det vi laver. For mit eget vedkommende at jeg gerne vil have mulighed for at få den praktiske erfaring, som 18 ugers praktik desværre ikke kan give. At vi får den erfaring kommer alle til gode, også de handicappede der er afhængige af lægehjælp.

Derfor synes jeg at ovennævnte kommentar, om end den også omhandler et vigtig dilemma, er rettet et helt forkert sted hen!


Gæst

#12 Re:

2014-08-13 08:57:00

#1: -  

 Siger du at folk skal æmpe en kamp der ikke ligger derres hjerte nært? Og hvorfor handikappede? Jeg mener der er andre sager der er ligeså vigtige som handikappedes ret. Dem jeg mener er vigtigst skal jeg nok kæmpe for. Men en ting er sikkert. Det er ikke dit valg hvad jeg skal kæmpe for.