Stop halal slagtet kød i Danmark !

Quoted post

John. Grevy

#30 Re:

2013-07-17 21:38

#6: Chris -

Ja, Dansk lov foreskriver, og det må så være et bevis på at vi er humanister og ikke sadister. At vi i Danmark skal tvinges til og købe kød, der er slagtet efter en rituel muslimsk metode, er helt ude i hampen. Inden ret længe har vi ikke valget om og spise kød der er slagtet efter vores metode, og det er vi påtvunget af et muslimsk mindretal der åbenlyst giver udtryk for at de vil skide på de Danske værdier, og det Danske retssystem. Vi har givet dem husly og det er takken.

Svar

Dennis

#31 Re: Re:

2013-07-17 21:49:35

#30: J. G. - Re:

Du er da på ingen måde tvunget til at købe halalkød, ligesom du på ingen måde er tvunget til at købe mælk der ikke er langtidsholdbart. Det er blot et spørgsmål om udbud og efterspørgsel og da størstedelen af DKs befolkning er ligeglade med om det er en religiøs slagtning eller ej og mere tænker på dyrevelfærden, er de fleste slagtedyr halal.

Dit argument om vi har givet dem husly er ikke helt sandfærdig. Det var OS der inviterede den første generation af indvandrere (dengang kaldet gæstearbejdere) til landet og samtidig bad dem om at blive. Var det ikke for dem og deres arbejdskraft havde vores velfærdssamfund ikke været nær så godt som det er i dag.

Chris = Christoffer Rohr

#32 Re: Re:

2013-07-17 21:50:55

#30: J. G. - Re:  

 

læste du overhoved linket til dyrenes beskyttelse? De ser det som mere humant end den gængse (vores om du vil) metode. Det virker i øvrigt til at du med denne formulering, tydeliggør at du ikke ser muslimer som danske, når du taler om dem, og os. Tror du selv på noget? For i kristendommen var slagtemetoden og bønnen oprindeligt det samme.. Er du derimod Ateist, så tror du ikke på gud, og tror vel så heller ikke på at en bøn gør forskellen på om det er godt eller dårligt kød.