Stop halal slagtet kød i Danmark !

Halal slagtet kød har forekommet i mange år i Danmark. Det er i dag almindeligt at den kød vi køber, er halal slagtet, men det står ikke på pakken og vil heller ikke komme til det - men for at gøre de hertil "flygtede" muslimer til rette, så er det helt almindeligt nu !

Til orientering bliver ALT den kød du køber i Dansk Supermarked (Netto osv.) halal slagtet.

Ved du hvordan slagtningen sker - nej vel ? - koen, lammet eller andet dyr (ikke grisen da denne er "uren" ifølge koranen, og dermed ikke må spises), bliver holdt fast i en maskine, der drejer dyret 180 grader, så dyret ligger på ryggen - kun med hovedet udenfor maskinen. Derefter bliver halsen skåret over, UDEN bedøvelse og her ligger dyret så og vrider sig, til det dør af forblødning. Dyret lider altså, og i rigtigt mange tilfælde står andre dyr og ser på denne handling.

Som nævnt, så bliver svin ikke halal slagtet, da muslimer ser dette dyr som urent, og deraf den senere udvikling, at danske børn i børnehaver og skoler, ikke må spise svinekød ! (et faktum).

Hvis du synes du vil se et eksempel på hvordan dyrene bliver halal slagtet, og hvordan de lider, så se her (først ser man den metode som førhen er blevet brugt med at skyde en "bolt" i hovedet på den, hvorefter den dør - dernæst halal metoden - velbekomme) :

http://www.youtube.com/watch?v=h_bZzxep87c

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Pierre Bahnsen tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )