NEJ tak til den nye offentlighedslov

Quoted post


Gæst

#1288

2013-04-26 10:34

Denne lov er en uhyrlighed udtænkt af embedsmænd uden demokratisk sind
og forståelse. Og fremført af usikre politikere uden demokratiske
visioner.
Det er når demokratiet bliver angrebet at vi skal kæmpe for vores demokrati.
Og det er altså nu!

Svar

emw

#1295 Re:

2013-04-27 07:05:55

#1288: -

"Embedsmænd" har ingen brug for demokrati, men samtidig kan de skjule sig bag en minister, så det er da nemt at få politikere af den slags, som vi har, til at indse, at de har brug for også at gemme sig.

"Arten" kan ses af lovindgrebet mod lærerne: Hvor på skolerne skal lærerne (have ro til at ) forberede sig? Hvornår er der penge i kommunerne til at udbygge skolerne til at have både elever og lærere dér hele dagen ? Hvordan skal ( de selvbevidste ) skoleledere kunne nå at svare på alle lærernes spørgsmål og give anvisninger ang.arbejdet? ( de har vel haft deres dag travlt optaget i forvejen ( og ledet ?),for ellers har det da været latterligt at have dem! ). Der kan stadig laves lokalaftaler, som vel at mærke kan opsiges med 3 mdr.s varsel af arbejdsgiver, (så forhåbentlig skriver lærerne kun under, hvis der står: "Denne lokalaftale kan kun opsiges med en ny lov "),og så tror politikerne, at de kan klare alle de problemer, som kommunerne vil få med ovenstående! Herre Jeremi, hvad har vi dog gjort, at vi skal have de politikere og med de holdninger til befolkningen, som de har - de ovenstående spørgsmål har vi andre talt om under hele forløbet.

Sagen om statsløse viser nu, at Lars Løkke Rasmussen og flere andre har vidst alt længe, men skjult det, så med den nye lov, vil det være skjult til evig tid !! De vil nok mene, at vi så kan leve i lykkelig uvidenhed - er det dét de gør i (andre) diktaturstater ?

Det skal gå stærkere med at samle underskrifter, for hvis det skal have effekt, skal en folkeafstemning (100.000) være en mulighed - det er ved at gå lidt i stå - hjælp med at udbrede mailadr. ( bare : skrivunder.net, så kan denne og andre emner findes ), for pressen er ikke villig til at gøre særlig meget.