Gratis HPV-Vaccine til ALLE

Gratis HPV-Vaccine til Alle Statsborgere

/ #49 Re: Re: HPV

2013-01-23 19:25

#48: Danny Christensen - Re: HPV

Rigitg godt med masser af oplysninger i det indspark :)

Men det handler stadig om at folk skal have lov til selv at vælge - og når der bliver omtalt bivirkninger er det altid IFT livmoderhalskræft - men hvad med anal- mund- svælg- og peniskræft? hvad med kondylomer?

og jeg ved ikke rigtig med falsk tryghed - da de i sig selv siger at den kun dækker 70% af alle tilfældenede det vil jo stadig sige at over 1/4 stadig får en form for hpvrealteret livmoderhalskaft - men andre hpv former end dem, den dækker for... så nej man er ikke fuldt ud dækket når man har vaccinen.

og kondyomerne (der koster staten ca 58milioner kr årligt) kan blive udrydet.

og det kan næppe komme som nogen overraskelse at produkcenterne der har brugt flere år på forskning og udvikling gerne vil tjene penge på deres medicin (eller er det ulogisk??)

Der er INGEN der siger at den her vaccine er et vidundermiddel - men det er et skridt på vejen... og der går jo nok 50-100 år før den er fuldt ud færdigudviklet... tænk sig hvis det reelt set er KUREN til ALT kræft...?...

ved at de lige nu er ved at teste en type der dækker 9 former for HPV - den vi har nu dækker 4 typer ... og tilsidst dækker den jo nok bare HPV... alt har jo en begyndelse...