Tag ikke hormonerne fra transpersonerne

Anne Alexandra

/ #21

2012-11-09 13:17

For mit vedkommende har Rigspolitiet længe og ulovligt forhindret mig i at rejse ud af Danmark.

Jeg har brug for at komme til Thailand for at få ordnet den lille ting mellem benene, og jeg har ikke tænkt mig at komme tilbage til det transfobiske Danmark.

Jeg ser derfor meget anderledes på tingene end i andre - jeg er 65 år og har kun få år tilbage at leve i, og de få år vil Rigshospitalets sindssygeafdeling - og tag ikke fejl af det, hvad de end kalder det, så er det i bund og grund en sindssygeafdeling - bruge til at gøre mit liv endnu mere miserabelt og håbløst. Østrogen og Antiandrogen udskiftes nu med farlige psykofarmaka. Dette kommer til at gælde for mange.

Som juridisk kvinde - en status jeg har kæmpet hårdt for at få - har jeg ret til et kvindenavn og ret til et X som kønsangivelse i passet.

Skrev jeg har - der skulle have stået havde. Det har jeg nemlig ikke mere.

Som forudsætning for at give mig X i passet forlanger Rigspolitiet, at jeg skal give dem tilladelse til at indhente en nyvurdering af mit køn hos sindssygeafdelingens sexologiske klinik. Det betyder, at alt sættes i stå, indtil sindssygeafdelingen om en 5 års tid, hvad ved jeg og hvis jeg stadig er i live indkalder mig på det tidspunkt 70 årige, til en nyvurdering af mit køn. En nyvurdering efter 5 år uden hormoner og antiandrogener og fyldt med psykofarmaka - bommelum - man behøver ikke at være synsk.

Hvis jeg alligevel vil have pas, uden X, bliver jeg betegnet som mand. Og så har vi det næste problem. Det er nemlig forbudt i Danmark, for mænd, at have et kvindenavn. Ergo skal jeg først bruge et års tid på, eller hvad ved jeg, på at få mit kvindenavn udskiftet med et mandenavn, selvom jeg aldrig nogensinde kan gøres til mand igen.

Hvis tiden nogensinde er inde til at glemme småligt fnidder til fordel for alle at stå last og brast så er det nu - vi har ikke råd til at vi selv holder nogen af vores egne udenfor. Vi har brug for store og personstærke demonstrationer, igen og igen for at stoppe dette.

Politikerne stikker hovedet i busken. De ved godt hvad der er gang, men Rigspolitiet er nødt til at bede os om tilladelse til at de indhenter nyvurderinger af vores køn. Det betyder, at politikerne vil kunne fralægge sig ansvaret. Lad det ikke ske.