Støtte til IstanBar

Mustafa Bayrak

/ #33

2012-06-28 21:04

Hej allesammen

Desværre har byrådet fastholdt bevillingsnævnets afgørelse.
Det vil sige at IstanBar kun har tilladelse til at holde åbent til kl. 01, men den vil vi dog ikke bruge, så vi lukker kl. 00 alle dage.

Jeg mener at vi har gjort alt hvad vi kan for at få vores udvidede åbningstid tilbage igen, men desværre lykkedes det ikke.
Igår (D. 27/06) var vi til byrådsmøde hvor beslutningen blev taget bag lukkede døre.

Vi har i samarbejde med vores advokat kæmpet en hel måned for det.
Udover den skriftlige klage har vi været til møde med borgmesteren og jeg har talt i telefon med John Hestehave som står for bevillinger og tilladelser hos Nordsjællands politi.
Selvom jeg meget tydeligt har sagt at jeg var villig til at imødekomme alle de krav der nu skulle være har det ikke hjulpet.

Jeg har været meget forhåbningsfuld efter at have talt med John Hestehave og borgmesteren. Men det var åbenbart ikke det der kunne hjælpe mig.

Det har været en meget hård periode for mig, min familie og mine venner som har støttet mig.
Jeg er selvfølgelig ikke glad for afgørelsen, men et eller andet sted er jeg glad for at alt det her har fået en ende, vi er rimelig slidte og kan nu kigge fremad og tænke på hvad vi kan lave i fremtiden.

Jeg vil på vegne af min familie og personale takke jer allesammen for den kæmpe støtte og opbakning vi har fået fra Jer - det er også det der har holdt os oppe.