Stop sexuelt misbrug af dyr (Forbyd zoofili i Danmark!)

Soph

/ #108 Re: Seriously!!!!!!

2012-05-11 11:17

#28: That guy that defends people though he doesn't have to. - Nice fordomme, too sad it's complete bullshit

Er det okay at en mand voldtager en lille terrier så den bløder og dens vagina er sprækket fordi den var for lille?

Er det okay at en mand tvinger en ged til sex? den går måske ikke i stykker inden i men den synes bestemt ikke om at blive holdt fast mod dens vilje. En ged er et flugtdyr og at blive holdt fast og tvunget til noget der gør ondt er direkte imod dens natur.

Er det okay at have dyrebordeller hvor mænd med klamme tendenser kan komme og have sex med islænder heste? (man har sex med islændere fordi disse er godmodige heste der ikke sparker så meget).

Er det okay at have sex med en individ der ikke kan sige nej? --> som du ved kan dyr hverken tale eller kommunikere med samme kropssprog som mennesker så det kan rent faktisk ikke sige nej. Jeg mener personligt at det vil være det samme som at have sex med en pige der har drukket så meget at hun ikke fatter noget som helst, hun kan godt klare det fysisk men det betyder bestemt ikke hun har lyst til sex! Eller en handicappet kvinde der ikke har noget sprog. Er det så ikke voldtægt? jo det mener jeg!!

SÅ jeg mener ikke kun at det handler om at dyrene får fysiske skader, hvilket rigtig mange gør, men også at det ikke burde være lovligt at kræve sex af nogle som ikke kan sige fra. Når det handler om mennesker kalder vi det voldtægt, men når vi taler om dyr kalder vi det lovligt, hvor er det dog trist.