Stop sexuelt misbrug af dyr (Forbyd zoofili i Danmark!)

mbr

/ #91 Re: Nice fordomme, too sad it's complete bullshit

2012-05-10 11:56

#28: That guy that defends people though he doesn't have to. - Nice fordomme, too sad it's complete bullshit

Jeg har valgt at skrive under, for selv om jeg ved at reglen lyder "så længe dyret ikke lider overlast", kan det være ret svært at vide hvornår dyret lider fysisk/psykisk overlast.

Hvis dyret selv aktivt deltager, tror jeg skam heller ikke at denne lider på nogen måder; f.eks. kvinde med han-hund. Men hvis gennemsnits mand har omgang med et mindre dyr, er det for nemt at undgå straf med en vag sætning som "det er lovligt hvis dyret ikke lider overlast", man kan vel bare påstå at dyret selv deltog, selv om det har pådraget sig mild fysisk skade.

Hvis det passer at skeden på hundyr er 'tør' (som beskrevet i teksten til denne indsamling) når de ikke er i løbetid/brunst, vil det være fysisk ubehageligt for dyret. Om et hundyr som ikke er i brunst, kan 'tændes' har jeg ingen idé om, men hvis det ikke kan, kunne man da forstille sig at denne lider psykisk overlast også.

Humlen af det hele er at det kan i mange tilfælde nok kan være svært at bevise om dyret har lidt overlast, og så længe man ikke klokkeklart med 100% præcision kan sige, "den kat har lidt overlast" og/eller "den hund er over lykkelig og dens ejer skulle ha' en medalje", er min personlige holdning at det er uacceptabelt.

Overdrivelse fremmer forståelsen:
Hvis du roofier en tøs og har omgang med hende, så kan hun ikke huske det, og hvis du bruger glidecreme slider du heller ikke på hende, med andre ord, hun kan måske mærke at hun har haft samleje når hun kommer til sig selv, men hun har ikke lidt overlast - er det så pludseligt ok?

Jeg er ganske klar over at man ikke helt kan samenligne det, fordi at så vidt videnkaben siger, er menneskets hjerne og følelser meget mere komplekse end dyrs, men jeg mener stadig at vores definitioner er for svage i forhold til hvad vi ved om dyr, og vores evne til at bevise eller modbevise dyrets overlast.