Vi vil kunne leve i fred for POLITIKERNES gæster i Danmark - OPDATERET

Holger Danske

/ #223 Aktion mod Özlem Cekic og baggrund derfor

2018-01-18 21:28

SIAD udførte en vellykket aktion mod Özlem Cekic  i Fredericia d. 17. januar om formiddagen. 8 veloplagte menneskerettighedsaktivister og 2 medlemmer fra Brotherhood of Asgård, et civilt vagtværn, delte foldere ud om Özlem og baggrunden for vores aktion. Her er baggrunden som vi beskriver i folderen:

“Der er ikke plads til dialog med Islam!
Özlem Cekic fremstiller sig selv som brobygger, men er i virkeligheden islams talerør og shariaforekæmper.
Danskerne skal ifølge hende acceptere at Islam er en del af Danmark, det er det ikke.
Islam er en fremmed og tilbagestående kultur der håndhæver bestialske love og principper.
Islam har ingen plads i et moderne samfund. De der tror at islam kan reformeres er naive, og de der
forsøger på dialog med Islam har overhovedet ingen kontakt med virkeligheden.
Der skal ikke gives plads og tid til personer som Özlem Cekic!
De naive ”godmennesker” fra Folkekirken der tror at man kan holde dialogkaffe med Shariaforekæmpere og få noget som helst ud af det, andet end yderligere knæfald for Islam, er med til at fremskynde samfundets konvertering og fald.”

AKTIONEN:

Vi ankom til p-pladsen foran kirken og bliver mødt af to uniformerede betjente, der kører en politibil hvor der står “indsatsleder” på. Der var ikke meget indsatsleder i ham, da han kun havde en person at lave indsats med, men da SIADs aktivister og menneskerettighedsforkæmpere er fredelige folk, så var der heller ikke noget at lave indsats imod. Politiet bad os om ikke at gå ind på kirkens grund fordi menighedsrådet havde bedt betjentene om at sige det til os. Et forbud som indsatslederen og hans ene mandskab overholdt nidkært. Hver gang en af vores folk trådte bare et par skridt frem, var indsatslederen der med det samme med løftet pegefinger.

Vi fik fundet vores Dannebrog og bannere frem og stillede os ned ved indkørslen til kirken, som politiet havde foreskrevet. Kort efter vi var stillet an, kom Özlem standsmæssigt kørende i taxa. Anders Gravers sprang resolut hen til taxaen og med to tommelfingre nedad råbte han så højt han kunne: “islamisk børnemishandler!”

Taxaen kørte op til kirken og den skinhellige menighedsrådsformand rystede på sit hellige hovede af demonstranterne, da de begyndte at råbe “Özlem, nej til omskæring, nej til børnemishandling – føj for satan!” Dette råbte demonstranterne taktfast, indtil Özlem med et jaget udtryk i ansigtet skyndte sig ind i kirken- et organ hun ellers normalt hader.

SIAD er dybt rystet over det indremissionske miljø, der havde inviteret Özlem til at komme og forklare om sit arbejde som brobygger. Der er ikke megen brobyggeri i at kalde freds- og menneskerettighedsaktiviter “ekstremt højreorienterede”, når man ved at hun sidder og smisker for Grimhøjsmoskeens imamer og griner af de dumme danskere, der tror på hende, mens hun fører islam ind ad bagdøren på den mest usle og lede manér under dække af at være brobygger.

Anders sammenlignede menighedsrådet med købmændene der havde lavet Guds tempel om til en markedsplads og som Jesus jog ud af sin faders hus med pisk og væltede markedsborde. Det menigheden har gjort er værre end at have gjort Guds hus til en markedsplads. Menighedsrådet har inviteret en udsending fra satan selv ind i kirken og Anders Gravers talte om billedligt og symbolsk at menigheden skulle have pisk og have væltet deres dialogborde inde i kirken. Et større forræderi fra kirkens side er vist meget vanskeligt at finde et eksempel på og så endda fra de mest hellige af dem alle, Indre mission.

Men kirken bliver mere og mere et tilholdssted for væmmeligboerne, som får kildret ørerne af de dialogsøgende præster, provster og biskopper, som omtaler de tilløbende muslimer som flygtninge og vores næste. Flygtninge kan godt være vores næste, men muslimer der ønsker død og ødelæggelse over danskerne og død og ødelæggelse over kristendommen, kan aldrig være “en næste” i bibelsk forstand.

SIAD opfatter aktionen som vellykket idet vi, på trods af politiets nidkærhed, fik adresseret Özlem selv. Og det er ikke sidste gang vi mødes med Özlem. Vi vil forsøge at være tilstede hver gang, hun prøver at sprede sin islamiske propaganda til dumme og naive danskere. Og dette er ikke en trussel, men et løfte.