Vi vil kunne leve i fred for POLITIKERNES gæster i Danmark - OPDATERET


Gæst

/ #219 2 ANGREB PÅ DANSKE KIRKER INDENFOR 5 DAGE

2018-01-16 11:49

Så kom det også til Danmark. I de lande hvor de islamiske migranter dukker op, er der også hærværk på kristne kirker. Det er kun 5 dage siden at en kirke i Virum blev udsat for brandattentat og nu er det så kommet til Kvaglund ved Esbjerg, en islamisk ghetto.

Kirkeangreb er mildt sagt ikke noget nyt fænomen. Hvorend islam vinder frem i verden bliver kirker afbrændt og hærget. Dem der tror på islam er påbudt at ødelægge vantro bedesteder. Et par eksempler er i Afghanistan ved ødelæggelse af verdens kulturarv af to kæmpestore Buddha statuer og i Islamisk Stats tidl. områder hvor også ældgammel verdenskulturarv blev ødelagt. Også i Kosovo gik det ud over de kristne kirker, som blev ødelagt og brugt som toiletter.

Man siger at enhver generation kommer til at kæmpe for demokrati og frihed mod de onde magter. Nu er det tid for vores generation at tage den kamp op. Jeg står ikke stiltiende og ser på, at Danmark og vores kultur bliver ødelagt mens politi og medier ikke engang vil oplyse hvem der står bag.