Vi vil kunne leve i fred for POLITIKERNES gæster i Danmark - OPDATERET

Holger Danske

/ #213 Svenske politikere dræber budbringeren

2018-01-09 14:23

Vi fik igår i dansk TV at vide, at svenske politikere mener, at der kan udbryde krigshandlinger mellem Rusland og Sverige.
Dette er en klar dæmonisering af Rusland og Ruslands leder, Putin.

Det som svenskerne måske opfatter som aggression er, at Russisk TV gang på gang afslører, hvordan svenske politikere helt åbenlyst lader Sverige og den svenske befolkning gå til grunde.

Så her er måske den virkelige grund til, at svenskerne prøver at få Rusland til at virke som den helt store skurk. Måske er det fordi, at russiske medier er nogle af de dygtigste til at afdække, hvor galt det står til i det svenske kongerige.

Igår aftes fik vi at vide, at regeringen havde opfordret til at almindelige mennesker skulle skaffe sig fødevarer og vand, så man kunne klare 7 dage uden hjælp fra samfundet. Med denne video fra RT russisk TV herunder, virker det nærmere som om, at der var brug for rationerne, fordi der kunne udbryde borgerkrig mellem svenskerne og tilløbende fremmede.

Men siden bibelsk tid har det jo som bekendt været en trend at skyde budbringeren af sandheden, istedet for at gøre noget ved problemet.