Vi vil kunne leve i fred for POLITIKERNES gæster i Danmark - OPDATERET

Holger Danske

/ #211 Virkelighedens Danmark hvor sørgeligt

2018-01-01 16:58

Ingen sikkerhed for politikere med de – efter statens øjne – forkerte meninger

Det er ikke mange år siden at Venstre med deres daværende statsminister Anders Fogh var ude at sige, at politikere skulle forsvares og at deres ytringsfrihed ikke skulle begrænses ved at voldelige elementer forfulgte dem for deres meninger.
Idag klinger disse ord meget hult selvom det er en statsminister fra Venstre der sidder på landets højeste post.

Det lader til, hvis man er uenig med den siddende regering omkring indvandring og islam, at man så bare må klare sig selv og er frit bytte for venstreorienterede voldspsykopater. I SIAD har vi set det mange gange på flere måder, at politiet åbenbart har to procedurer, én for islamkritikere og én for alle andre.

Sidst er det gået ud over advokat og partiejer Rasmus Paludan fra Stram Kurs. Foruden de ekstreme venstreorienteredes chikane af ham og hans parti under valgkampen + et smadret kontorlokale, så er de venstreorienterede begyndt at opsøge Rasmus Paludan på hans bopæl midt om natten. Det skete henhv. d. 27. dec. kl. 05.35 og igen d. 29. dec. kl. 05.45. Når Rasmus sender bud efter politiet, kommer de ikke. Det er simpelthen under al kritik i et demokratisk samfund.

Det lader til at man godt kan chikanere islamkritikere midt om natten og med SIADs kendskab til de ekstreme venstreorienterede, så kunne Rasmus Paludan ligeså godt have været udsat for mordforsøg.

Men det er åbenbart noget politiet ser igennem fingrene med, så SIAD har tænkt sig også at give det et forsøg. Denne gang med politikere der går ind for opløsning af Danmark, grænseløs indvandring af tilløbende muslimer og moskebyggerier.
De kan også få et natligt besøg, men denne gang med en god gang muslimsk morgenmusik, som lyder som psykedelisk kattejammermusik (islamisk bønneopkald), hvis ikke man sørger for, at Rasmus Paludan får den tilstrækkelige beskyttelse af hans person og hans ytringsfrihed.

Som sagt SIAD har også ved flere lejligheder prøvet at blive angrebet, se følgende link til et af angrebene. Det blev der heller ikke gjort noget ved, selvom PET vidste hvem voldsmændene var.