Vi vil kunne leve i fred for POLITIKERNES gæster i Danmark - OPDATERET

Holger Danske

/ #204 Endnu engang virkelighedens Danmark med regeringens gæster

2017-12-19 13:39

En invasion af syriske familier har ramt Danmark– antallet af syriske familiesammenføringer er mere end tyvedoblet siden 2013

Uanset hvordan man end vender og drejer det, så har antallet af syriske krigsflygtninge på midlertidigt ophold i Danmark indtil i dag medført historiens største strøm af primært muslimske familier, der nu har slået sig ned i Danmark.

Tallene taler deres eget tydelig sprog.

I perioden 2013 og til og med 2016 har i alt 15.998 ægtefæller og børn fået familiesammenføringer med asylansøgere, der har fået opholdstilladelse i Danmark.

Blandt dem udgør alene syriske familier hele 72 procent med i alt 11.429 familiemedlemmer, som er hentet til Danmark, fremgår det af Udlændingestyrelsens publikationer ”Tal og fakta på udlændingeområdet”.

Fra små fire hundrede i 2013 til over otte tusinde i 2015

Udviklingen i de syriske familiesammenføringer er eksploderet siden 2013.

I 2013 fik i alt 1.193 familiemedlemmer sammenføring med en asylansøger med ophold i Danmark. Blandt dem var de 376 syrere, som hermed udgjorde 32 procent af de familiesammenførte.

I 2014 fik i alt 2.401 familiemedlemmer sammenføring med en asylansøger med ophold i Danmark. Blandt dem var de 1.465 syrere, som hermed udgjorde 61 procent af de familiesammenførte.

I 2015 fik i alt 8.092 familiemedlemmer sammenføring med en asylansøger med ophold i Danmark. Blandt dem var de 6.633 syrere, som hermed udgjorde 82 procent af de familiesammenførte.

I 2016 fik i alt 4.312 familiemedlemmer sammenføring med en asylansøger med ophold i Danmark. Blandt dem var de 2.955 syrere, som hermed udgjorde 69 procent af de familiesammenførte.

Små sytten tusinde syrere blev til næsten tredive tusinde

I perioden fra 2013 og til og med 2016 fik i alt 16.789 syrere ifølge Danmarks Statistik opholdstilladelse i Danmark.

De er nu sammen med deres familiesammenførte medlemmer blevet til i alt 28.818 syrere, som i løbet af disse blot fire år nu har fået opholdstilladelse i Danmark med varig forsørgelse i udsigt.

I forhold til tidligere år udgør alene de syriske familiesammenføringer på blot fire år langt over en fordobling af samtlige familiesammenføringer i en ti års perioden forud for 2013.

I den ti årige periode 2003 – 2012 fik i alt 14.606 asylansøgere ophold i Danmark. I samme periode blev i alt 6.690 familiemedlemmer sammenført med en asylansøger med ophold i Danmark.

I denne ti årige periode blev de 14.605 asylansøgere med ophold således til i alt 21.296 personer, medens alene syrerne på blot fire år blev til 28.818 personer takket være familiesammenføringer.

Det er blandt andet på den baggrund, Dansk Folkeparti slår alarm og vil have stoppet den voldsomme tilstrømning til Danmark af syriske familier. 

Er utilfredse og mener, at de har krav på både bil og villa

Den rekordagtige tilstrømning af syriske familiemedlemmer til Danmark kan undre, da syrerne ved flere lejligheder har givet udtryk for utilfredshed med de forhold, de bliver budt i Danmark

En TV2-udsendelse fra oktober 2015 er således meget karakteristisk for de beklagelser, som syrere i flere medier har givet udtryk for.

Udsendelsen drejede sig om syrere, der er bosat i landsbyen Hammer i Næstved Kommune.

Ejendommen, som syrerne bor i. fremstår i TV-udsendelsen som pæn og velholdt. Indenfor er ejendommen lys og indbydende og udstyret med alt, hvad der hører sig til plus cykler til hver af beboerne.

Det regner, og jeg vil ha’ et hus.

En af dem, Omar Hussein, beklager sig over, at han endnu ikke har fået sit eget hus, ligesom han også er dybt utilfreds med vejret.

”Det regner og regner. Jeg kommer ikke ud og har ikke et hus,” klager han.

Nogle af dem siger direkte, at de vil have deres eget hus og helst også en bil. Som syrerne bemærker under en gåtur i landsbyen, så har danskerne jo ofte flere biler.

De kunne åbenbart ikke forstå, at de så ikke bare kunne få én, men må nøjes med en cykel.

I øvrigt talte de fleste af syerne stort set kun deres modersmål på trods af, at flere af dem har gået på sprogskole i op til et år.

De erklærede i øvrigt også, at de vil fraråde deres landsmænd at søge asyl i Danmark.

Vurderet ud fra syrernes beklagelser over forholdene i Danmark over for både TV2 og andre medier, skulle det ikke være noget problem at få dem sendt retur.

Dansk Folkeparti i øjeblikket forsøger at få regeringen til at give garantier for, at syrerne vil blive sendt hjem, så snart forholdene har bedret sig i de egne af Syrien, de kommer fra.

Men når den tid oprinder, får tonen sikkert en helt anden lyd.