Vi vil kunne leve i fred for POLITIKERNES gæster i Danmark - OPDATERET

Holger Danske

/ #202 Så grelt srår det til i Danmark selv vores justits er infiseret

2017-12-08 21:33

 

Asmaa er ansat ved Fyn Politi – hun opfordrer indirekte muslimske lande til krig mod Israel: Pernille Bendixen (DF) går nu til justitsministeren

 

Den kontroversielle islamist Asmaa Abdol-Hamid, som blandt andet har været på Koranskole i Yemen, er af en eller anden grund ansat ved Fyns Politi som brobygger mellem Vollsmose og det danske samfund.

Det har flere gange udløst stærk kritik. Hun nægter eksempelvis at give mænd hånd. Den Korte Avis

Nu har hun igen udløst meget skarp kritik.

Det skete, da hun torsdag aften lagde et opslag ud på facebook. Opslagtet blev senere slettet, men der blev taget kopi af det.

Asmaa Abdol-Hamid reagerede på, at USA nu har anerkendt Jerusalem som Israels hovedstad. På den baggrund skrev hun:

”Blot et lille udpluk af de militære styrker, som samler støv”.

Det blev efterfulgt af en liste over otte muslimske landesmilitære kapacitet med en præcis fortegnelse over tropper, tanks og flyvevåben for hvert enkelte land.

 

Den underforståede mening var næppe til at tage fejl af.

 

En indirekte krigserklæring mod Israel

Hos Dansk Folkeparti er Pernille Bendixen ikke i tvivl om formålet med Asmaa Abdol-Hamids opslag.

Pernille Bendixen sidder både i Folketinget og i Odense Byråd.

”Det er jo en indirekte krigserklæring mod Israel,” siger Bendixen til Den Korte Avis og fortsætter:

”Hun er ansat som brobygger ved Fyns Politi og dermed under Justitsministeriet. Det går simpelthen ikke. Det er grundlæggende et seriøst problem, at hun i den funktion laver en opdatering, hvor hun indirekte erklærer krig mod Israel.”

Fyns Politi er blevet orienteret om opslaget, og her siger stabschef Michael Hein Petersen til TV2 Fyn:

”Dette er en udtalelse, som vil blive studeret nærmere. Der ud over har vi på nuværende ingen kommentarer.”

Vil have justitsministeren til at fyre hende

Pernille Bendixen har dog ikke i sinde at afvente Fyns Politi’s reaktion. Hun vil nu tværtimod henvende sig til justitsminister Søren Pape Poulsen (KF) om sagen, og lægger ikke skjul på formålet.

”Jeg håber, at justitsministen vil reagere på opslaget med en fyring af Asmaa Abdol-Hamid. Vi har jo her fået skåret ud i pap, at hun ikke fungerer som brobygger, men tværtimod som ophidser,” siger Pernille Bendixen til Den Korte Avis.

Pernille Bendixen oplyser i den forbindelse, at hun bestemt ikke er imponeret over Asmaa Abdol-Hamids indsats som brobygger i Vollsmose.

”Ungdomskriminaliteten blandt de helt unge i bydelen er eksploderet i en sådan grad, at den er blevet tredoblet i løbet af blot fem år, og det er nu så langt ude, at det er de unge fra Vollsmose, der står for 58 procent af ungdomskriminaliteten i hele Odense Kommune,” pointerer Pernille Bendixen eksempelvis og tilføjer:

”Og glem så ikke, at det var Fyns Politis såkaldte brobygger, der demonstrerede sin islamistiske holdning til ytringsfrihed ved at stå i spidsen for den flok, der i sin tid forsøgte at få Jyllands-Posten dømt for Muhammed-tegningerne.

Har tidligere haft Asmaa Abdol-Hamid på programmet i Folketinget

Det er ikke første gang, Pernille Bendixen har haft Asmaa Abdol-Hamids islamiske tilgang til det danske samfund oppe og vende i Folketinget.

I januar indkaldte Pernille Bendixen således både justitsminister Søren Pape Poulsen og integrationsminister Inger Støjberg (V) i samråd.

Årsagen var, at Fyns Politi’s brobygger af religiøse grunde nægtede at give hånd til mænd.

Under samrådet slog begge ministre fast, at man som ansat ved Fyns Politi skal give hånd til alle uanset køn.

”Det er meget enkelt. Hvis man er ansat i politiet, så skal man give hånd, så enkelt er det. Hvis man bliver givet hånden, så giver man hånd,” sagde justitsminister Søren Pape Poulsen dengang til TV2 Fyn.

Men Asmaa Abdol-Hamid er altså forsat ansat ved politiet.