Forbyd sødemidlet Aspartam, der gør folk syge!


Gæst

/ #108 Re: Re:

2016-12-04 11:17

#8: - Re:  

 Jeg har måtte snakke med min læge og diætist for at få et helt 100% svar på hvad der er forkert og rigtigt. Jeg er diabetiker, så jeg kan ikke, ligesom mange andre, undgå at drikke/spise ting med Aspartam i.
Jeg måtte for en uges tid siden hive fat i diabetes læge og diætist inden for diabetes området og sige at nu var jeg blevet rendt over enden af de her påstande fra folk jeg kender og artikler fra det ene eller andet medie. Deres svar: "Når det kommer til light sodavand, skal du op og drikke 2-3 kasser sodavand om dagen i en længere periode før det begynder at sætte sine spor. At du drikker 2-3 ½liters sodavander om ugen har ingen betydning, da mængderne er så små."

Så jeg kan slappe bedre af nu, for stoler mere på dem end de her artikler og propaganda sider.

Tænk over der er folk her i dagens DK der ikke kan drikke andet, jo vand og den påstand gider jeg ikke høre mere på, for selv diabetikere får lyst til en sodavand. Vi er nødt til at drikke light og spise usødet ting, når det kommer til det, for i sidste ende så kan det at drikke en "normal" Cola have store konsekvenser på helbredet for sådan en som mig.